مطالب متفرقهمهاجرت

مهاجرت دندانپزشکی

مهاجرت دندانپرشکان در سالهای اخیر شدت بیشتری گرفته است. مانند دیگر رشته های پزشکی، افرادی که در رشته دندانپزشکی فعالیت دارند نیز باید مدارک خود را معادل سازی کنند و آزمون‌های لازم را نیز بدهند تا واجد شرایط کار در کشور مورد انتخاب خود باشند. به دلیل اینکه نیاز به نیرو در تمام زمینه‌های پزشکی در بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی وجود دارد، مهاجرت این دسته افراد بسیار زیاد است.

در صورتی که فرد در مهارت و سابقه کار خوبی برخوردار باشد به دلیل درآمد بالای دندانپزشکی به هر کشوری که مهاجرت کند، زندگی خود خواهد داشت. انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت دندانپزشکی باید با توجه به معیارهای هر فرد از مهاجرت صورت گیرد. اگرچه پذیرش کاری در رشته های پزشکی در بیشتر کشورها به دلیل کمبود نیروی انسانی در این زمینه بسیار زیاد است اما از طرف دیگر به دلیل نیاز به سوابق تحصیلی و کاری خوب و نمره زبان بالا و همچنین شرکت در آزمون‌های پزشکی مرتبط با رشته پذیرش‌های سخت‌تری دارند.

بهترین کشورها برای مهاجرت دندانپزشکی

کشورهای زیادی هستند که به دلیل کمبود نیروی متخصص در زمینه دندانپزشکی، اقدام به جذب متخصص از خارج از کشور کرده‌اند. رشته دندانپزشکی یکی از پردرآمدترین مشاغل است و در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا بالاترین وجه کاری و درآمد را به دنبال دارد.

کشورهای آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، آلمان ، اسپانیا ، نیوزیلند ، بلژیک ، دانمارک ، هلند ، نروژ از جمله کشورهایی هستند که می‌توانند انتخاب اول دندانپزشکان برای مهاجرت باشند. در آسیا نیز کشورهایی حوزه خلیج فارس و ژاپن نیز می‌توانند برای مهاجرت دندانپزشکی مناسب باشند.

هر کشوری مزایا و معایب خود را در روند مهاجرت و زندگی دارد، بنابراین با بررسی و مقایسه کلیه شرایط تصمیم نهایی را بگیرید. به طور مثال کشور آمریکا روند مهاجرتی زمانبری دارد، علاوه بر اینکه متقاضیان کار در این رشته نیز بیشتر هستند، اما در عین حال بیشترین میزان درآمد را نیز در بین کشورهای دارد.

درآمد دندانپزشکان در خارج از کشور

درآمد دندانپزشکان در هر کشوری متغیر است اما کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا و دانمارک بیتشرین میزان درآمد را دارند. تحصیل در رشته دندانپزشکی در آمریکا بسیار پرهزینه است اما در صورت اشتغال به کار در آمریکا، با درآمدی حداقل 200 هزار دلار در سال می‌توانید زندگی خوبی داشته باشید. در برخی کشورها مانند امارات درآمد بسیار کمتر از کشورهایی مانند کانادا و آمریکا است، زیرا از یک طرف بازار کار در این کشور بسیار محدودتر است و در کشور امارات مالیات بر درآمد وجود ندارد. در صورتی که در بسیاری از کشورها درصد زیادی از درآمد برای مالیات گرفته می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت دندانپزشکی

مدارک موردنیاز مهاجرت دندانپزشکی

در بیشتر کشورهای یکسری از مدارک مانند مدارک هویتی و تحصیلی به صورت ثابت باید در بین مدارک ارائه شده به سفارت وجود داشته باشد. در صورتی که برای پرونده شما نیاز به ارائه مدارک دیگری باشد از طریق سفارت در جریان قرار خواهید گرفت.

  • پاسپورت معتبر
  • مدرک تحصیلی مرتبط به همراه ریز نمرات
  • ارائه سوابق کاری
  • گواهی تمکن مالی
  • مدرک زبان معتبر 
  •  گواهی عدم سوپیشینه
  • گواهی سلامت

به دلیل حساس بودن رشته‌های پزشکی هر چه سابقه کاری و تسلط به زبان بیشتر باشد، شانس بیشتری نیز برای دریافت ویزا خواهید داشت. بعد از تایید مدارک و شرکت در یک یا دو آزمون و به دست آوردن نمره قبولی، می‌توانید به عنوان دندانپزشک مشغول به کار شوید. برای مهاجرت دندانپزشکی در بیشتر کشورها مثل آلمان تسلط به زبان بومی کشور بسیار مهم است و تنها مدارک زبان انگلیسی قابل قبول نمی‌شود.

آیا می‌توان با مدرک دستیار دندانپزشکی مهاجرت کرد؟

در برخی کشورها دستیار دندانپزشک با عنوان Dental Assistant شناخته می‌شود و در بیشتر کشورها از این طریق نیز می‌توان مشغول به کار شد. دوره‌های زیادی برای گذراندن دوره‌های حرفه‌ای دستیار دنداپزشکی وجود دارد که با شرکت در آنها و کسب سابقه کار، درآمد دستیاری را نیز افرایش داد. همچنین در صورت داشتن مدرک تحصیلی پزشکی تا زمانی که مجوز کار خود را دریافت نکرده‌اید می‌توانید به عنوان دستیار مشغول به کار شوید.

هزینه مهاجرت دنداپزشکی

هزینه‌های دندانپزشکی در هر کشوری متفاوت است، علاوه بر اینکه هزینه با توجه به شرایط پرونده مهاجرتی هر فرد نیز متفاوت خواهد بود. اما هزینه‌های ثابتی که برای مهاجرت دندانپزشکی نیاز به پرداخت آنها است موارد زیر می‌باشند:

  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی
  • هزینه دریافت مدرک زبان
  • گواهی تمکن مالی
  • معادل‌سازی مدارک تحصیلی
  • هزینه‌های شرکت در آزمون ورودی
  • معادل‌سازی سابقه‌ کاری
  • هزینه اداری درخواست ویزا

سوالات متداول

مهاجرت دندانپزشکی یکی از مواردی است که برای مهاجرت از این طریق تقاضای زیادی وجود دارد. در این بخش به تعدادی از متداول‌ترین سوالات در این زمینه می‌پردازیم.

چه کشورهایی برای مهاجرت دندانپزشکی بهتر هستند؟

به دلیل درخواست زیاد کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی برای نیروی پزشکی و درآمد بالا در این کشورها، آمریکا، کانادا، آلمان، دانمارک، نروژ، اسپانیا، فنلاند کشورهای مناسبی برای مهاجرت دندانپزشکان هستند.

سن مناسب برای مهاجرت دندانپزشکی چه سنی است؟

اگرچه برای مهاجرت دندانپزشکی شرط سنی خاصی در نظر گرفته نشده است و سابقه و تخصص در الویت اول قرار دارند اما دندانپزشکان تا سن 40 سالگی تا حدودی شانس بیشتری برای ویزا دارند.

بهترین روش پیدا کردن کار دندانپزشکی در کشورهای دیگر چیست؟

سایت‌های کاریابی بهترین راه برای پیدا کردن شغل دندانپزشکی هستند. البته باید مدنظر داشت که حتی با وجود پیدا کردن شغل، باز هم نیاز به معادل سازی مدارک و شرکت در آزمون‌های دندانپزشکی خواهید بود.

آیا بدون مدرک زبان می‌توان در خارج از کشور در رشته دندانپزشکی مشغول به کار شد؟

با وجود اینکه در بسیاری از کشورها به مدرک زبان به عنوان که الزام تاکید نشده است و مدارک تحصیلی و سابقه کار در الویت هستند. اما واقعیت این است که به دلیل تعاملات انسانی شغل پزشکی، مدرک زبان کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید و آن هم با نمره بالا یکی از الزامات مهاجرت از طریق دندانپزشکی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا