ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی یا همان ویزای دانشجویی، از پر طرفدارترین روش های ادامه تحصیل در دانشگاه های خارجی می باشد. با توجه افزایش میزان تقاضای بهترین روش مهاجرت از ایران و ادامه تحصیل در خارج از ایران، بعد از طی کردن مراحل اولیه، نوبت به اقدام نهایی برای پذیرش و دریافت ویزای تحصیلی می رسد . در واقع فرد متقاضی پس از انتخاب کشور و گرفتن پذیرش و … حال باید مراحل اخذ ویزای تحصیلی را پشت سر بگذارد.

ویزای تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی یا ویزای دانشجویی یک نوع ویزای غیر مهاجرتی است که فرد دارنده آن برای یک مدت مشخص در یکی از دانشگاه ها یا موسسات آموزشی کشور مقصدی که انتخاب کرده، به تحصیل مشغول است و اقامت او مدت مشخصی دارد.

داشتن ویزای دانشجویی  در واقع برای هر فردی که قصد ادامه تحصیل و دانشجو شدن در هریک از کشورهای خارجی را دارد، الزامی می باشد.

شرایط ویزای تحصیلی چیست؟

حال که با ویزای تحصیلی آشنا شدید حتما برایتان سوال است که شرایط اخذ ویزای دانشجویی و دریافت ویزا برای ادامه تحصیل چیست؟

یا اینکه روش گرفتن ویزای تحصیلی کدام کشور راحت تر و بهتر است؟ همراه این بخش از مجله مهاجر مگ باشید تا به جواب این سوال ها برسید.

  • در مرحله اول و شرط اصلی اخذ ویزای تحصیلی این است که فرد متقاضی، پذیرش قطعی از دانشگاه کشور مقصد را داشته باشد.
  • مرحله دوم ثابت کردن تمکن مالی برای هزینه های زندگی و تحصیل در کشور مقصد به سفارت آن کشور می باشد که این مورد با توجه به نوع موسسه و دانشگاه در هر کشور مثلا اخذ ویزای تحصیلی کانادا متفاوت است. به هر حال فرد باید ثابت کند که می تواند از پس مخارج زندگی و تحصیل خودش در آن کشور برآید ( یا به صورت شخصی و یا بورسیه) .
  • زبان مرحله بعدی است که فرد متقاضی ویزای تحصیلی، باید به حدی از زبان (با توجه به دانشگاه) مسلط باشد و در برخی از کشورها هم حتی داشتن مدرک تافل و یا آیلتس ضروری و لازم است.
  • اما مرحله آخر اخذ ویزای تحصیلی شرایط سنی میباشد که نباید بین سن فارغ التحصیلی و سال اخذ پذیرش از دانشگاه، فاصله زیادی باشد یا به عبارتی سن فرد نباید خیلی بالا باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

این مدارک با توجه به سفارت کشور مقصد متفاوت است ولی معمولاً در بیشتر کشورها مدارک زیر لازم است:

  1. گرفتن وقت از سفارت و پر کردن فرم درخواست  ویزای تحصیلی که معمولاً به صورت آنلاین هم انجام می شود.
  2. مصاحبه و تحویل دادن مدارک، این مدارک هم با توجه به هر کشوری متفاوت است ولی به صورت کلی موارد زیر مشترک هستند و باید تحویل داده شوند:

مدارکی مثل پاسپورت یا گذرنامه دارای تاریخ، کارت ملی و شناسنامه، گواهی پذیرش، مدارک کامل تحصیلی مثل اتمام دوره دبیرستان، دیپلم، دانشگاه، کارشناسی یا لیسانس و ارشد. باید توجه داشت که این مدارک بصورت نسخه اصلی همراه ترجمه شده تحویل سفارت داده شود.

سخن پایانی

سعی کنید کشوری را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایید که مطابق با روحیه و اخلاق خودتان باشد و هزینه های زندگی و تحصیل در آن کشور را حتما بررسی و برآورد کنید و پیش از هر اقدامی زبان تدریس در دانشگاه مقصدی که انتخاب کرده اید را به خوبی فرا بگیرید.

سوالات متداول درباره ویزای تحصیلی

هزینه اخذ ویزای تحصیلی چقدر است؟

در مورد هزینه اخذ ویزای تحصیلی باید بگوییم که این هزینه از سوی وزارت امور خارجه کشور مقصد تعیین و به وسیله سفارت از شما گرفته می شود .

ویزای دانشجویی تا چه زمانی اعتبار دارد؟

در مورد تاریخ اعتبار ویزای دانشجویی هم باید بدانید که این نوع ویزا در دسته ویزاهای کوتاه مدت می باشد و اعتبار 3ماهه، 6ماهه و یا یک ساله دارند. چنانچه دوره تحصیلی فرد تمام نشده باشد این ویزا قابل تمدید هم می باشد.

ویزای تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی یا دانشجویی یک نوع ویزای کوتاه مدت برای تحصیل در دانشگا های خارج از کشور می باشد.

دکمه بازگشت به بالا