مهاجرتویزای پناهندگی

پناهندگی به دومینیکا

یکی از روشهای مهاجرت به دومینیکا، پناهندگی میباشد. البته که بهتر است بگوییم؛ پرخطرترین روش مهاجرت به دومینیکا، که میتوان به عنوان آخرین راه مهاجرت به آن اندیشید، پناهندگی است. این مسیر از سمت هیچ موسسه و وکیل مهاجرت معتبری، توصیه نمی گردد. از این رو توصیه می گردد، که ابتدا تمام مسیرهای مهاجرت به دومینیکا، اعم از تحصیل،کار، سرمایه گذاری و … را بررسی نمایید و سپس تصمیم خود را برای انتخاب مسیر مهاجرتی خود، نهایی نمایید. در ادامه به بررسی پناهندگی دومینیکا خواهیم پرداخت. اما این به معنای تایید و توصیه این مسیر نمی باشد و صرفا جهت اطلاع رسانی است.

کشور دومینیکا نیز جزو امضا کنندگان کنوانسیون 1951 پناهندگان و پروتکل 1967 میباشد و قوانین پناهندگی کشور خویش را در سال 1983 تصویب نموده است. با توجه به آمار 10 سال اخیر حدود 725 نفری که بیشتر از کشور هائیتی، در میان بحران سیاسی دهه 1990 و 2000 بوده اند، وارد دومینیکا شده اند. با توجه به آماری دیگر در سال 2016 نیز، 41 نفر از دیگر کشورها به دومینیکا، درخواست پناهندگی خود را اعلام نموده اند.

کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد  UNHCR، پس از اتخاذ تصمیم دوباره، مجوز دریافت کمیته پناهندگی را به کشور دومینیکا داد. این به معنی این است که، کشور دومینیکا نیز میتواند در این میسیون که به نام CONARE – Comision Nacional para Refugiados در دومینیکا معروف است، به پرونده پناهندگان خود رسیدگی نماید. 

کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد ( UNHCR ) در دومینیکا از سیستم پناهندگی دولت دومینیکا، حمایت همه جانبه مینماید. و همینطور تلاش خود را برای تامین معیشت پناهندگان در جمهوری دومینیکا و آموزش و همچنین برنامه های تقویت جامعه ، به عمل می رساند.

چگونگی پناهندگی در جمهوری دومینیکا 

طبق قوانین و مقررات، برای پناهندگی به دومینیکا، باید درخواست های پناهندگی خود را به اداره مهاجرت ملی پناهندگان (NOR) ارائه نمایند. اداره مهاجرت ملی پناهندگان (NOR) مسئول دریافت درخواست و ادعاهای پناهندگی و صدور اسناد به پناهجویان می باشد.

به طور کلی، پناهندگانی که قصد اخذ پناهندگی دومینیکا را دارند باید درخواست خود را، در مرز و هنگام ورود به دومینیکا، اعلام دارند. با این وجود، جمهوری دومینیکا مرتبا بنا به دلایل سیاسی مرزهای خود را بسته و اجازه ورود به پناهندگان و پناهجویان را نمیدهد. البته در این حالت، پناهجویان می توانند درخواست مجدد و اعتراض خود را به کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل، اعلام نمایند. همینطور لازم به ذکر است که، چنانچه افراد برای ارائه درخواست خود نیاز به مترجم و یا وکیل را داشته باشند، دولت دومینیکا، به طور رایگان در اختیارشان خواهد گذاشت.

مزایای پناهندگی به دومینیکا

کشور دومینیکا پناهجویان را معمولا بازداشت نمی نماید.گرچه اداره مهاجرت سلول هایی شبیه زندانهای معمولی در نظر گرفته است؛ که کسانی که درخواست پناهندگی خود را در  اداره مهاجرت ملی پناهندگان (NOR) ثبت نکرده اند، که این افراد را در آنجا نگهداری نمایند.

در این میان، دولت دومینیکا برای رفاه پناهندگان امکاناتی مانند: تحصیل رایگان، بهره مندی از کمکهای وکیل در پروسه پرونده، مترجم و ارائه خدمات درمانی و بهداشتی و همینطور شرایطی برای زندگی مناسب پناهجویان در نظر گرفته است.

با این همه، همواره پناهندگی دارای شرایط سخت و پر ریسکی بوده است. و همیشه برای افراد پناهنده مساعد شدن شرایط زندگی، سالها به طول انجامیده است. لذا به شدت توصیه میگردد که پناهندگی را به عنوان آخرین گزینه بعد از تمام مسیرها و روشهای مهاجرتی در نظر بگیرید. چرا که این روش دارای بار روانی و مالی و جانی بسیاری در طی تمام دوره ها داشته است.

2 دیدگاه

  1. سلام و درود.
    برای پناهندگی در کشور دومینیکا میخوام اقدام کنم؟
    برای رفتن به این کشور باید بلیط رفت و برگشت و هتل رزرو کرد. آیا برای اقدام به پناهندگی هم رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت لازم هست؟

    1. سلام به شما
      در صورتی که با ویزای توریستی اقدام کنید بله نیاز به رزرو بلیط رفت و برگشت و هتل دارید. به دلیل اینکه درخواست پناهندگی در لب مرز یا پس از ورود به کشور صورت می‌گیرد باید از طریق یکی از ویزاهای دومینیکا به این کشور برسید و سپس درخواست پناهندگی دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا