مهاجرت

ویزای استارت آپ کانادا، بررسی شرایط و مزایای اخذ ویزا

استارت آپ به معنای شروع یک کسب و کار جدید یا اجرای ایده و طرح جدید و تازه است که با کمک و تلاش افراد و حمایت از سوی سازمان های سرمایه گذاری منجر به تولید یک شغل جدید و بعد از اجرا شدن ایده موفق به کسب درآمد می شوید و شما از همان ابتدای کار می توانید هم برای خودتان و هم برای خانوادتان اقامت دائم کانادا را اخذ کنید.

اخذ ویزای استارت آپ جزو یکی از روشهای مهاجرت به کانادا میباشد. این روش جزو یکی از جدیدترین و بهترین راه های مهاجرت به کانادا می باشد پس این ویزا مناسب برای افرادی است که دوست دارند ایده و فکرهای خود را در کشور دیگر ایجاد کنند و باعث ایجاد شغل جدید شوند که با سایر مشاغل در جهان رقابت کند.

در ادامه ما به بررسی جزئی تر در مورد ویزای استارت آپ و شرایط و قوانین مرتبط با آن را برای شما بیان میکنیم.

مزایای ویزای استارت آپ

همانطور که در بالا ذکر کردیم این روش برای افرادی است که ایده های تازه و جدیدی دارند که قصد راه اندازی یک کار جدید را دارند که ما در اینجا به شما نکات مثبت و مزایای ویزای استارت آپ را میگوییم تا بتوانید به راحتی راه مهاجرت متناسب با شرایط خود را بیابید.

  • اخذ اقامت دائم کانادا
  • گرفتن اقامت برای اعضای خانواده
  • حمایت مالی توسط برخی از سازمان های سرمایه گذاری
  • کسب درآمد بالا در آینده از ایده
  • بهره مند بودن از اقتصاد پیشرفته
  • عدم محدودیت در ارائه ایده استارت آپ
  • امکان دریافت اقامت دائم کانادا
  • امکان اقدام به صورت فردی یا گروهی

هزینه دریافت ویزا استارت آپ

هزینه و مخارج یکی از موارد بسیار مهمی برای کسانی است که از طریق استارت آپ مهاجرت می کنند ولی بهتر است بدانید که مهاجرت از این روش یک مزیت بسیار خوبی دارد که اگر شما ایده خوب و جذاب داشته باشید. ایده های شما را تایید میکنند و از نظر مالی و سرمایه گذاری از ایده های شما حمایت میکنند و شما اصلا نگران هزینه های مالی بابت راه اندازی کارتان نباشید.

فقط شما باید از نظر مالی از موقعیت عالی برخوردار باشید تا بتوانید نیاز و هزینه های زندگی خود و خانوادتان را تمکین کنید و باید به دولت کانادا ثابت کنید که از پس هزینه های زندگی بر می آیید که اگر بخواهیم به طور جزئی تر این موضوع را بیان کنیم فرد مهاجر در هنگام ورود باید برای خود حدودا مبلغ 12/960/00 دلار کانادایی داشته باشد و برای هر نفر دیگری که به عنوان همراه می باشد باید تقریبا مبلغ 3/175/00 دلار داشته باشید.

شرایط و قوانین دریافت ویزا استارت آپ

برای اخذ ویزای استارت آپ شما باید یک ایده یا یک طرح جدید و نوپایی داشته باشید که بعدها در بازار کل جهان این شغل با سایر مشاغل جهان رقابت کنند تا توسط یکی از سازمان های سرمایه گذاری کانادا تایید شود تا آنها از شما حمایت کنند و این را هم بدانید که حق شرکت هایی که از ایده ی شما حمایت می کنند 50 درصد می باشد.

شما مدارک کامل و درخواستتان را به دولت کانادا ارسال می کنید اگر مدارک شما کامل نباشد مدارک شما بازگردانده می شود ولی در صورت کامل بودن و تایید شدن طرح شما توسط سازمان های سرمایه گذاری، توسط دولت کانادا و اداره مهاجرت به کانادا بررسی می شود و تا این پروسه و روند انجام گیرد ممکن است 1 الی 2 سال زمان ببرد.

شرایط و نکات مهم اخذ ویزا

  1. اولین شرط لازم این می باشد که یک کار(استارت آپ) قابل قبول و درست را شروع کنید و اینکه در استارت آپی که راه می اندازید می توانید در آن کار، 5 نفر شریک یکدیگر باشند و برای هر کدام دست کم 10 درصد سهم از آن شرکت در نظر بگیرید و باقی 50 درصد سهم شرکت برای سازمانی است که به عنوان سرمایه گذار و حامی ایده شما می باشد.
  2. دومین شرط لازم این است که باید تمامی افرادی که قصد دریافت این ویزا را دارند مسلط به زبان های انگلیسی و فرانسوی باشند و باید حتما آیلتس 5 (CLB5) را داشته باشند.
  3. شرط سوم این می باشد که همانطور که در مورد اول گفتیم باید یک سازمان سرمایه گذاری که مورد تایید دولت کانادا است، ایده و طرح شما را تایید کند و باید اعتماد آن سازمان ها را جلب کنید تا حامی و پشتیبان ایده های شما شوند.
  4. شرط آخر این می باشد که سازمان ها فقط از ایده و طرح های شما حمایت مالی میکنند و شما باید تمکن مالی داشته باشید و دولت کانادا باید بابت این موضوع اطمینان حاصل کند  که اگر خانوادتان را به همراه خودتان آوردید بتوانید از پس هزینه و مخارج زندگی خود بربیایید. حتی برخی از سازمان‌های که به شما نامه حمایتی برای دریافت ویزا می‌دهند هزینه بالایی نیز دریافت می‌کنند چرا که هنگام کار در کانادا فضایی را برای کار در اختیار شما فرار می‌دهند. این شرکت‌های حامی فضایی مانند شتاب‌ دهنده‌های ایرانی دارند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا

شما باید مدارک ذکر شده در زیر را جهت اخذ ویزا جمع آوری کنید و آنها به زبان انگلیسی ترجمه کنید و به اداره مهاجرت کانادا تحویل دهید.

  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس (حداقل نمره 5)
  • مدارک پزشکی برای کلیه اعضاء و خانواده هر عضو
  • نامه حمایت Letter of Support
  • پاسپورت 
  • شناسنامه  و کارت ملی 
  • محل سکونت
  • مدارک تحصیلی (حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی)
  • سند عقد ( در صورت متاهل بودن سند ازدواج نیاز می باشد)
  • داشتن تاییدیه از سوی سازمان های سرمایه گذاری
  • مدارک اعضای کلیدی و غیرکلیدی

استانی که قصد کار و فعالیت بعد از دریافت ویزا را دارید باید استانی جز استان کبک باشد در غیر این صورت درخواست شما پذیرفته نمی‌شود.

نکته بسیار مهم در ویزای استارت آپ کانادا این است که اگر به صورت گروهی اقدام می‌‌کنید، مدارک و شرایط هر فرد حتی خانواده او نیز باید بی نقص باشد. زیرا ریجکت شدن یکی از افراد حتی خانواده او باعث ریجکت شدن همه اعضاء خواهد شد.

بعد از دریافت ویزای کار اداره مهاجرت شما و نحوه پیشرفت ایده‌تان را بررسی می‌کند. اداره مهاجرت باید احساس کند که این ایده برای شما بسیار مهم است و قصد کار و فعالیت جدی روی آن را دارید. اما در صورتی که به این نتیجه برسد که ایده استارت آپ تنها برای ورود به کانادا و گرفتن اقامت است شما ریجکت خواهید شد.

سازمان های سرمایه گذاری کانادا

همانطور که در بالا برای شما ذکر کردیم ویزای استارت آپ بر اساس ایده و نظرات شما است ولی باید ایده خود را برای دولت کانادا مطرح کنید و پس از تایید از سوی دولت کانادا، توسط یکی از سازمان های سرمایه گذاری در استارت آپ که به منظور سرمایه گذاری  و حامی کار و ایده شما است تایید شود که این سازمان های سرمایه گذاری عبارتند از : 

سازمان‌های انجل اینوستورها

designated angel investor groups شما باید به دنبال حامیانی باشید که آنها به عنوان سرمایه گذار از کار و ایده شما حمایت کنند. گرفتن نامه حمایت از انجل اینوسترها سخت‌‌تر از انکوبارتور است چرا که معمولا در ابتدا از شما مبلغی را دریافت نمی‌کنند و تنها در مقابل درصدی از سهم مبلغی را برای پیشرفت کسب و کار پیشنهاد می‌دهند. مبلغی که این سازمان‌ها برای سرمایه گذاری روی ایده شما هزینه می‌کنند چیزی در حدود 75 هزار دلار است.

  1. Canadian International Angel Investors
  2. Ekagrata Inc.
  3. Golden Triangle Angel Network
  4. Keiretsu Forum Canada
  5. Oak Mason Investments Inc.
  6. Southeastern Ontario Angel Network
  7. TenX Angel Investors Inc.
  8. VENTEC Angel Network Inc.
  9. York Angel Investors Inc

سازمان‌های انکوباتورها

Designated business incubators در بخش انکوباتورها شما برخلاف دو سازمان دیگر شما نیاز به پرداخت مبلغی در ابتدای کار دارید. این مبلغ برای دریافت نامه حمایتی نیست چون خلاف قانون می‌باشد. نامه حمایتی باید برای ایده ناب و جذاب شما باشد که در صورت عملی شدن در کانادا منافع زیادی برای این کشور خواهد داشت. در صورتی که مبلغی بابت صدور نامه حمایتی از شما گرفته شود هم شما و هم سازمان حامی به دردسر بزرگی می‌افتید. مبلغی که باید پرداخت شود برای حمایت از شما هنگام حضور شما در کانادا جه برگزاری کلاس‌ها و فضای کوچکی برای کار می‌باشد.

  1. Alacrity Foundation
  2. Alberta Agriculture And Forestry
  3. Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
  4. Creative Destruction Lab
  5. Empowered Startups Ltd.
  6. Extreme Innovations
  7. Genesis Centre
  8. Highline BETA Inc.
  9. Innovator
  10. Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  11. Invest Ottawa
  12. Knowledge Park o/a Planet Hatch
  13. LatAm Startups
  14. Launch Academy – Vancouver
  15. LaunchPad PEI Inc.
  16. Millworks Centre for Entrepreneurship
  17. NEXT Canada
  18. North Forge Technology Exchange
  19. Platform Calgary
  20. Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  21. Ryerson Future Inc.
  22. Spark Commercialization and Innovation Centre
  23. Spring Activator
  24. The DMZ at Ryerson University
  25. Toronto Business Development Centre (TBDC)
  26. TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  27. VIATEC
  28. Waterloo Accelerator Centre
  29. York Entrepreneurship Development Institute

سازمان‌های ونچر کپیتال‌ها

designated venture capital funds در این سازمان ها شما باید در بین یکی از مجموعه های که در زیر برای شما نام برده ایم یک مجموعه ای را پیدا  کنید که به مبلغ 200 هزار دلار برای ایده های شما هزینه و سرمایه گذاری کند و اینکه باید در دوره های آموزشی این سازمان ها هم شرکت کنید. گرفتن نامه حمایت از سازمان‌های ونچر کپیتال‌ها بسیار سخت‌تر است اما در صورت داشتن این نامه در درخواست ویزای خود احتمال دریافت ویزا را به مراتب بالاتر می‌برید.

  1. BCF Ventures
  2. BDC Venture Capital
  3. Celtic House Venture Partners
  4. Extreme Venture Partners LLP
  5. Golden Venture   Partners Fund, LP
  6. Impression Ventures
  7. Information Venture Partners Management Inc.
  8. Innovation Platform Capital International LP
  9. iNovia Capital Inc.
  10. Lumira Capital
  11. Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
  12. OMERS Ventures Management Inc.
  13. Pangaea Ventures Ltd.
  14. PRIVEQ Capital Funds
  15. Real Ventures
  16. Relay Ventures
  17. ScaleUp Venture Partners, Inc.
  18. Top Renergy Inc.
  19. Vanedge Capital Limited Partnership
  20. Version One Ventures
  21. Westcap Management Ltd.
  22. Yaletown Venture Partners Inc.
  23. York Entrepreneurship Development Institute (YEDI) VC Fund

نکته: در صورت دریافت نامه حمایت از دو حامی روند دریافت مبلغ سرمابه باید به اندازه مبلغ تعیین شده باشد. یعنی اگر با دو سازمان انجل که سرمایه گذاری در حدود 75 هزار دلار می‌کنند به توافق رسیدید، کل مبلغ سرمایه‌ گذاری هر دو شرکت باید 75 هزار دلار باشد.

  • هر ایده‌ای نمی‌تواند مناسب دریافت ویزای استارت آپ کانادا باشد این ایده باید قابلیت رشد سریع و بازدهی بالا را داشته باشد و با نیازهای کانادا نیز هم راستا باشد. ایده‌های کوچک و خرد که امکان و توان انجان در مقیاس کوچک را دارند مناسب ویزای استارت آپ کانادا نمی‌باشند.
  • تنها ایده را برای سازمان‌های ارسال کنید که توسط سازمان اداره مهاجرت کانادا اعلام شده‌اند و در سایت اداره مهاجرت کانادا نیز ثبت شده است. همچنین سازمان‌های مورد تایید بعد از اعلام پذیرش ایده شما، یک نامه برای شما و یک نامه نیز برای ادامه مهاجرت کاناذا ارسال می‌کنند.
  • بعد از دریافت اقامت دائم شما برای ادامه کار روی استارت آپ خود مختار هستید و به دلیل داشتن اقامت دائم تنها ملزم به کار روی استارت اپ خود نخواهید بود. بعد از گرفتن اقامت دائم و ادامه کار روی ایده خود امکان این وجود دارد که ایده شما به بازدهی لازم نرسد و حتی شکست بخورد، کشور کانادا شرایط شما را به عنوان یک کارآفرین در نظر می‌گیرد و این موضوع تاثیری در اقامت دائم شما در کانادا نخواهد داشت.
  • در نوشتن نامه و بیزینس پلن ایده کسب و کار خود بسیار دقیق و خلاقانه عمل کنید تا بتوانید مزیت‌های ایده خود را به طور کامل نشان دهید.
  • هر عضو گروه باید بر روی یک ایده کار کنند و بخشی از کار را به عهده بگیرند و اعضاء اصلی و غیرکلیدی مشخص باشند. در صورت دریافت اقامت کاری از طریق ویزای استارت آپ کانادا همه اعضاء به همراه خانواده می‌توانند وارد کانادا شوند.
  • در صورت دریافت نامه حمایتی به دلیل زمانبر بودن رسیدگی به پرونده استارت آپ می‌توانید از طریق ویزای کار کانادا وارد کشور کانادا شوید و تا زمان رسیدگی به پرونده خود روی ایده مشغول به کار شوید.

سخن پایانی مجله مهاجرت

با خواندن این مطالب نتیجه میگیریم مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ برای افرادی است که ایده و طرح جدید و جذابی دارند و علاقه زیادی به راه اندازی کسب و کار جدید دارند بسیار مناسب می باشد و شما بابت ایده های جدیدتان توسط سازمان هایی که در بالا ذکر کردیم از همه لحاظ برای ایجاد یک کسب و کار جدید مورد حمایت قرار میگیرید و میتوانید اقامت دائم کانادا را اخذ کنید.

با اخذ این ویزا برای خود میتوانید خانوادتان را هم به کانادا بیاورید فقط باید از شرایط مالی خوبی برخوردار باشید تا بتوانید هزینه و مخارج زندگی خودتان را پرداخت کنید و با این روش از درآمد بالا و اقتصاد خوب کانادا برخوردار می شوید فقط این را بدانید به دلیل حمایت سازمان های ذکر شده 50 درصد سهم شرکت یا کار جدید برای سازمان حامی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا