مهاجرتویزای پناهندگی

پناهندگی در سوئد، معرفی بهترین کیس پناهندگی

ویزای پناهندگی یکی از پرخطرترین روشهای مهاجرت به سوئد میباشد. این روش یکی از روش های سخت و خطرناک برای مهاجرت بوده است. در همین ابتدا بهتر است بدانید که ویزای پناهندگی برای افرادی می باشد که در کشور خود از لحاظ نژاد، ملیت، مذهب،عقاید و … مورد آزار و اذیت فراوانی قرار می گیرند.

این افراد سختی و مشکلات بسیاری را تحمل می کنند. آنها در کشور خود امنیت مالی و جانی ندارند به همین خاطر قصد دارد کشور خود را ترک کنند. سوئد شرایط و امکاناتی خوبی در اختیار شهروندان خود قرار میدهد. به همین دلیل افراد علاقه بسیار زیادی به مهاجرت به سوئد را دارند.

مهاجرت از طریق پناهندگی در بین افراد بسیار زیاد شده است. بهتر است بدانید که کشور سوئد بابت پناهندگی بسیار سخت گیری می کند. افراد بر این باورند که اخذ ویزای پناهندگی و پناهنده شدن در سوئد یک روش راحت و کم هزینه میباشد. اما بهتر است بدانید این باور اشتباه است زیرا این روش علاوه بر اینکه به هزینه زیادی نیاز دارد بسیار روشی سخت و پرخطر بوده است.

در حین مهاجرت به سوئد ممکن است اتفاقات ناگوار و بدی برای شما بیفتد. پس ما این روش را به شما پیشنهاد نمی کنیم. بهتر است از یکی دیگر از روش های مهاجرت به سوئد اقدام کنید. ما در ادامه برای شما تمامی نکات و شرایط ویزای پناهندگی، شرایط و قوانین آن، معایب اخذ این ویزا و … را بررسی میکنیم.

شرایط و قوانین پناهندگی

پناهندگان به دلیل بالا بردن کیفیت زندگی خود و بهره مندی از امکانات و اقتصاد خوب به کشور سوئد مهاجرت میکنند. کشور سوئد بسیار بر این موضوع حساس است و سختگیری بسیاری میکند. در صورتی که مدارک و دلایل پناهندگیتان توسط آفیسر و دولت سوئد تایید شود.

شما شهروند سوم این کشور به حساب می آید و از برخی از امکانات بهره مند نمی شوید. شما برای  پناهندگی سوئد باید درخواست پناهندگی دهید. اداره مهاجرت سوئد دلیل پناهندگی شما را  بررسی میکنند. کشور سوئد از کنوانسیون پناهندگان سازمان ملل پیروی میکند و قوانین و شرایط خاص خود را دارند.

در صورتی که دلیل پناهندگی شما منطقی باشد و به دلیل نژاد، گرایش جنسیتی، عقیده و مذهب و … مهاجرت کنید و به حمایت و پشتیبانی نیاز داشته باشید به شما اقامت موقت ارائه می گردد. شما زمانی که وارد این کشور شدید ممکن است سختی و مشکلات فراوانی را تحمل کنید. ممکن است برای مدتی در کمپ های مخصوص پناهندگان زندگی کنید تا اداره مهاجرت سوئد مدارک و اطلاعات شما را بررسی کند.

در صورتی که دلیل پناهندگی شما تایید شود و اقامت موقت سوئد را اخذ کنید میتوانید مشغول به کار و تحصیل شوید.  در صورت تایید مدارکتان به شما اقامت موقت 3 ساله داده میشود. بعد از گذشت 5 سال زندگی به شما اقامت دائم داده میشود. در صورت اخذ اقامت دائم میتوانید برای اخذ پاسپورت سوئد هم اقدام کنید.

این کشور از قانون دوبلین پیروی میکند. اگر شما دارای اقامت و ویزای کشور دیگری باشید و قبل از ورود به سوئد درخواست پناهندگی خود را در کشور دیگری اعلام کرده باشید. در این صورت طبق قانون دوبلین نمیتوانید در سوئد پناهنده شوید و باید به همان کشور که درخواست داده اید بازگردید. 

مراحل اخذ ویزا

شما زمانی که وارد کشور سوئد شدید باید درخواست پناهندگی خود را به اداره مهاجرت بیان کنید. شما باید یک سری مسائل و نکات مهم را رعایت کنید. زمانی که وارد خاک این کشور شدید همان لحظه باید درخواست خود را اعلام کنید.

بعد از اعلام درخواست پناهندگی، شما را به اداره مهاجرت سوئد میبرند و در مراکز مخصوص پناهندگی از شما انگشت نگاری و عکسبرداری میشود. جالب است بدانید کودکان زیر 14 سال نیازی به انگشت نگاری ندارند. بعد از مرحله انگشت نگاری و عکسبرداری، اداره مهاجرت سوئد زمانی را برای مصاحبه با شما تعیین میکند.

آفیسر سوئد با شما مصاحبه میکنند و در مورد اطلاعات شخصیتان سوال می پرسد. شما باید یک سری مدارک و اسناد هویتی لازم را به اداره مهاجرت سوئد تحویل دهید. بعد از مصاحبه شما باید معاینه پزشکی شوید تا وضعیت جسمانی و جنسیتی شما تعیین شود. در صورت تایید درخواست پناهندگی، کارت LMA(کارت قانون پذیرش پناهجویان) به شما عطا می گردد.

دولت سوئد در صورتی که شما نیازمند باشید مبلغ نقدی جهت حمایت و پرداخت هزینه های زندگی پرداخت میکند. شما باید یک وکیل برای انجام کارهای مهاجرتی خود داشته باشید. در غیر این صورت دولت سوئد برای شما یک وکیل به انتخاب خود تعیین میکند.

بیشتر بخوانید: بهترین وکیل مهاجرت

اگر قبل از ورود به کشور سوئد درخواست پناهندگی خود را در کشور دیگری داده اید طبق قانون دوبلین نمیتوانید در سوئد پرونده بابت پناهندگی تشکیل دهید و امکان پناهندگی در این کشور وجود ندارد. شما بعد از درخواست پناهندگی و ارائه مدارکتان به اداره مهاجرت سوئد باید برای مدتی در کمپ های مخصوص پناهندگان زندگی کنید تا مدارک شما بررسی شود.

معایب ویزای پناهندگی

همانطور که میدانید اخذ ویزای پناهندگی جز روش های پر خطر و آسیب پذیر میباشد. تمامی افراد به دلیل شرایط عالی و امکانات و کیفیت خوب زندگی در سوئد علاقه بسیار زیادی به مهاجرت دارند. در حالی که پناهندگان نمیدانند با مهاجرت به کشور سوئد و در صورت تایید مدارکشان جزو شهروند سوم سوئد به حساب می آیند و از برخی امکانات محروم هستند.

در هنگام مهاجرت به سوئد در حین راه ممکن است اتفاقات ناگوار و تلخی برای شما و خانوادتان رقم بخورد. ممکن است در مسیر مال و جان شما توسط قاچاقچیان مورد حمله و غارت قرار گیرد. این روش به خاطر خطرات، هزینه و ریسک آن نمی ارزد. ممکن است اداره مهاجرت سوئد درخواست پناهندگی شما را تایید نکند و شما مجبور به بازگشتن به کشور خود شوید.

در صورتی که پرونده شما رد شود به مدت 4 سال نمیتوانید وارد این کشور شوید. اگر شما از طریق دریا وارد این کشور شوید ممکن است خطراتی مانند غرق شدن و مرگ برای شما رقم بخورد.  علاوه بر این موضوعات زمانی که وارد کشور سوئد شدید باید در کمپ های مخصوص پناهندگان برای مدتی زندگی کنید. این کمپ ها از نظر بهداشتی و درمانی مکان مناسبی برای زندگی نمیباشد و ممکن در آنجا به بیماری خاصی مبتلا شوید.

عوامل رد شدن درخواست پناهندگی

درخواست پناهندگی در کشور سوئد ممکن است به خاطر دلایل مختلفی رد شود. دلایلی مانند:

  • کامل نبودن مدارک و اطلاعات شخصی
  • تناقض داشتن مدارک
  • عدم رعایت با قانون دوبلین
  • عدم تایید درخواست پناهندگی در سایر کشورها
  • داشتن سابقه کیفری و قانونی (جنایتکار و .. باشد)
  • دیر اقدام کردن درخواست پناهندگی
  • ثبت اطلاعات و هویت افراد به عنوان پناهنده در سایر کشورها، باعث می شود که درخواست پناهندگی شما رد شود.

در صورت رد شدن درخواست پناهندگی به مدت 4 سال نمی توانید وارد کشور سوئد شوید.

انواع کیس های پناهندگی

پناهندگان افرادی هستند که در کشور خود از لحاظ نژاد، ملیت، مذهب، عقاید و … مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. این افراد کشور خود را ترک میکنند و به کشور دیگری پناه می آورند. ویزای پناهندگی از انواع مختلفی تشکیل شده است.

هریک از کیس های زیر شرایط  و قوانین مربوط به خود را دارند. با مطالعه کیس های پناهندگی و بررسی آنها میتوانید با توجه به شرایطتان یکی از آنها را انتخاب کنید. در ادامه به بررسی انواع مختلف کیس های ویزای پناهندگی می پردازیم.

پناهندگی سیاسی

افرادی که در کشور خود مشکلات سیاسی دارند و نمیتوانند عقیده و باورهای سیاستی خود را به راحتی بیان کنند به عنوان پناهنده سیاسی مهاجرت میکنند و درخواست پناهندگی می دهند. این افراد باید به دولت ثابت کنند که واقعا به دلیل مسائل سیاسی در کشور خودشان مورد آزار و اذیت قرار می گرفتند. دولت سوئد شرایط شما را بررسی میکند و در صورت تایید به شما اجازه اقامت در سوئد را می دهند.

پناهندگی  مذهبی

افرادی که به دلیل ایمان آوردن به دین خاصی و مسائل دینی کشور خود مورد خشونت و اذیت بسیاری قرار می گیرند. در این صورت به عنوان پناهنده مذهبی به کشور سوئد پناه می آورند. این افراد باید اثبات کنند که به دلیل دین و مسائل مذهبی در کشور خود سختی بسیاری می کشند.

پناهندگی  اجتماعی

افرادی که ویزای پناهندگی اجتماعی را درخواست می دهند حتما دارای وضعیت اجتماعی بد و نابسامانی هستند. این افراد میخواهند از طریق پناهندگی اجتماعی وارد این کشور شوند. سوئد مدارک و شرایط اجتماعی کشورتان را بررسی میکند و در صورت تایید شرایط بد کشورتان میتوانید در این کشور اقامت داشته باشید.

پناهندگی از نوع نژادی

کسانی که در کشور خود به دلیل یک سری مشکلات نژادی، رنگ پوست و … مورد آزار و اذیت کشور خود قرار می گیرند. این افراد به این دلایل از طریق پناهندگی نژادی میتوانند به کشور سوئد مهاجرت کنند.

پناهندگی جنسی

افرادی که در کشور خود، آزادی در مورد مسائل و تمایلات و گرایش های جنسی ندارند و بابت این موضوع مورد خشونت و اذیت بسیاری قرار می گیرند. این افراد می توانند از طریق پناهندگی جنسیتی به کشور سوئد مهاجرت کنند.

پناهندگی جنگی

کسانی می توانند از طریق پناهندگی جنگی به کشور دیگری مهاجرت کنند که به دلیل جنگ و درگیری های کشورشان امنیت مالی و جانی ندارند و مورد تهدید قرار گرفته اند. در این صورت میتوانید به کشور سوئد مهاجرت کنید. در صورت تایید مدارکتان میتوانید در این کشور اقامت داشته باشید.

بیشتر بخوانید: بهترین کیس، دلیل، بهانه پناهندگی

سخن پایانی مجله مهاجرت

ویزای پناهندگی یکی از پرخطرترین روشهای مهاجرتی به کشور سوئد به حساب می آید. پناهندگان افرادی هستند که در کشور خود از لحاظ نژاد، ملیت، مذهب،عقاید و … مورد آزار و اذیت فراوانی قرار می گیرند. این افراد سختی و مشکلات بسیاری در کشور خود تحمل می کنند.

آنها در کشور خود امنیت مالی و جانی ندارند. این افراد به دلیل امکانات و کیفیت خوب زندگی در سوئد به این کشور پناه می آورند. این روش اصلا روش مناسبی برای مهاجرت نمیباشد زیرا ممکن است برای شما اتفاقات ناگوار و بدی رقم بخورد.

در طول مسیر ممکن است توسط قاچاقچیان جان و مال شما به خطر بیفتد و ممکن است خطر مرگ شما را تهدید کند. پناهندگی از انواع مختلفی تشکیل شده است که افراد میتوانند بنا به دلایل مختلفی به کشور سوئد مهاجرت کنند. در صورتی که مدارک و دلیل پناهندگی شما توسط آفیسر و دولت سوئد تایید گردد، شما میتوانید اقامت کشور سوئد را اخذ کنید.

اما در صورتی که دلیل پناهندگی شما رد شود شما به مدت 4 سال نمیتوانید وارد این کشور شوید. بهتر است بدانید حتی در صورت تایید شدن مدارکتان توسط دولت سوئد شما به عنوان شهروند سوم سوئد محسوب میشوید و از تمامی حقوق شهروندان بهره مند نمیشوید.

4 دیدگاه

  1. اسم من اسلام الدین خراسانی عضو حقوق بشر افغانستان و فعال جامعه مدنی شمال شرق تخار قبل از تسلط نظام طالبانی ایفای وظیفه می نمودیم بعداز به قدرت رسیدن گروه تروریستی طالب در کشور ایران فرار نمودیم فعلا اینجا زندگی میکنم وضعیت بدی اقتصادی دارم در گذشته چندین بار توسط گروه جنایت کار طالب ترور شدیم جانی سالیم بدر بردیم دوباره برگشت کرده نمی توانم زندگیم در خطر است همیشه وحشت طالب کابوس میبنم یگانه کشور دوست داشنیم سوئد است میخواهم ویزه بشردوستانه کشور مهربان بزرگ استفاده کنم لطفا کمک ما کنید به رویایی زندگیم برسم

    1. سلام دوست عزیز
      مجله مهاجرت یک سایت اطلاع رسانی در زمینه مهاجرت بوده و هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی به هموطنان ارائه نمی دهد.
      با تشکر از همراهی شما

  2. سلام من از افغانستان هستم الان تو ایران کار میکنم از ایران خسته شدم میخوام برم سوئد لطفا کمکم کنید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا