مطالب متفرقه

ویزای فریلنسری چیست؟

ویزای فریلنسری مناسب افرادی است که در یک زمینه تبحر دارند و به صورت خوداشتغال مشغول به کار هستند. ویزای فریلنسری برای افرادی صادر می‌شود که علاقمند به فعالیت در کشور دیگری هستند اما تمایل ندارند در استخدام فرد یا شرکتی خاصی قرار بگیرند. در واقع افرادی که تمایل دارند به صور مستقل و آزاد کار کنند می‌توانند از ویزای فریلنسری استفاده کنند. البته با وجود کار به صورت مستقل باید تابع قوانین کاری کشوری که از آن ویزا را دریافت می‌کنید باشید.

ویزای فریلنسری یک ویزای موقت به حساب می‌آید که با توجه به قوانین هر کشور امکان تبدیل آن به اقامت دائم بعد از چند سال وجود دارد. از دیگر مزایای ویزای فریلنسری این است که بدون نیاز به هزینه سرمایه گذاری اولیه یا استخدام کارمند می‌توانید مشغول به کار شوید. توجه داشته باشید که با این ویزا امکان استخدام به عنوان کارمند را نخواهید داشت.

ویزای دورکاری برای مشاغلی مانند برنامه نویسی، تولید محتوا، گرافیک، مدیریت شبکه‌های اجتماعی، دیجیتال مارکتینگ، سئو، طراحی وب و افراد هنرمند بسیار مناسب است. در این مطلب با کشورهای دارنده ویزای فریلنسری و شرایط هر کدام آشنا می‌شویم.

فریلنسر کیست؟

فریلنسر یا دورکار به فردی گفته می‌شود که خدمات خود را به صورت مستقل و نه در قالب شرکت به مشتریان عرضه می‌کند. این نوع ویزا در استخدام هیچ کافرما یا مشتری نیست و معمولا به صورت پروژه‌ای مشغول به کار هستند. هزینه‌ای که آنها دریافت می‌کنند بسته به نوع و مدت آن متفاوت است.

درآمد فریلنسرها بسیار متفاوت است و در صورت حرفه‌ای بودن معمولا درآمدی حتی بیشتر از یک کارمند دارند. به دلیل رایج شدن فریلنسری بسیاری از کشورها، ویزایی تحت عنوان ویزای فریلنسری ایجاد کرده‌اند که به این دسته افراد اجازه می‌دهد به صورت موقت در کشور مقصد مشغول به کار شوند. در این ویزا در صورت متاهل بودن امکان مهاجرت به همراه خانواده را خواهید داشت اما باید تمکن مالی بیشتری به ازای هر فرد ارائه دهید.

نحوه انتخاب کشور مناسب برای ویزای فریلنسری

به دلیل اینکه کشورهای زیادی این ویزا را ارائه می‌‌دهند بهتر این است که ابتدا با بررسی اولیه گزینه مناسبی انتخاب شود تا علاوه بر شانس بیشتر برای گرفتن ویزا از زندگی در این کشور نیز رضایت بیشتری داشته باشید.

مواردی مانند دسترسی مناسب به اینترنت، خدمات بانکی آنلاین، هزینه‌های زندگی، شرایط ویزای فریلنسری کشور، مدت زمان ویزا، قیمت مسکن، آب و هوا، نحوه گرفتن ویزای همراه در صورت متاهل بودن، میزان مالیات دریافتی، فضاهای کار اشتراکی از نکاتی هستند که در هنگام گزینش باید به آنها توجه داشت.

ویزای فریلنسری آلمان

ویزای فریلنسری آلمان

برای ویزای فریلنسری کشور آلمان تنها نیاز است که تخصص شما جزو لیست مشاغل آزاد یا دورکار آلمان باشد تا بتوانید این ویزا را دریافت کنید. مشاغلی که امکان دریافت این ویزا را دارند مهندس، حسابدار، هنرمند و نویسندگان هستند. امکان تمدید این ویزا یا تبدیل آن به نوع دیگری از ویزا بعد از یک سال وجود دارد. بعد از 5 سال تمدید و اقامت در آلمان می‌توانید این ویزا را تبدیل به اقامت دائم کنید.

برای فریلنسری در کشور آلمان داشتن حداقل مدرک دیپلم، کسب و کار با درآمد بالا حداقل 800 یورو در ماه، اثبات توانایی مالی برای تامین هزینه‌ها در مدت اقامت را نیاز دارید. توجه داشته باشید که در مدت اقامت خود باید مالیات خود را پرداخت کنید تا واجد تمدید ویزا یا اقامت شوید.

ویزای فریلنسری اسپانیا

اسپانیا از دیگر کشورهایی است که این ویزا را صادر می‌کند و به دلیل کیفیت بالای زندگی و زیبایی این کشور می‌تواند گزینه مناسبی برای فریلنسرها باشد. این ویزا یکی از انواع روش‌های مهاجرت به اسپانیا است و داشتن تمکن مالی، نداشتن اقامت اروپا، درآمد ماهیانه 1075 یورو در ماه و بالاتر و گواهی عدم سوء پیشینه از مواردی هستند که برای دریافت این ویزا به آن نیاز دارید.

پاسپورت، مدارک تمکن مالی، مدارک تاهل، ارائه مدارک کاری، مدارک تاهل از جمله مدارکی است که برای ویزای فریلنسری یا دورکاری اسپانیا به آن نیاز دارید. این ویزا بعد از 5 سال امکان تبدیل به اقامت دائم را خواهد داشت.

ویزای فریلنسری امارات متحده عربی (دبی)

یکی از کشورهایی که امکانات مناسبی را برای افراد خوداشتغال و محیط‌های کار استارت آپی فراهم کرده است، کشور دبی است. این کشور به دلیل اینکه مالیات بر درآمد صفر دارند برای فرینلنسرها می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد.

توجه داشته باشید دبی کشوری گران است و هزینه‌های زندگی نیز بالاست، به همین دلیل درآمد ماهیانه شما برای تامین هزینه‌ها باید بیشتر از دیگر کشورهای ارائه دهنده ویزای فریلنسری باشد. اگرچه زبان این کشور عربی است اما به دلیل فضای کار بین المللی با زبان انگلیسی می‌توانید به راحتی در این کشور زندگی و بعد از مدتی اقامت دبی را دریافت کنید.

ویزای دورکاری ایتالیا

ویزای فریلنسری ایتالیا

حداقل مدت زمان اعتبار این ویزا یکسال است. در کشور ایتالیا نیز بعد از چند سال زندگی و تمدید ویزای فریلنسری امکان دریافت اقامت دائم را خواهید داشت. مدارکی مانند روزمه کاری، تمکن مالی، مدارک پزشکی، نمونه کارها، توصیه نامه از مشتریان یا همکاران قبلی از مدارکی است که برای ویزای دورکاری ایتالیا به آن نیاز دارید.

ویزای فریلنسری پرتغال

کشور پرتغال ویزای فریلنسری را برای مدت دو سال صادر می‌کند و در صورت درخواست مجدد برای سه سال دیگر نیز قابل تمدید است. بعد از 5 سال امکان درخواست برای اقامت داوم را خواهید داشت. این ویزا در پرتغال تحت عنوان D7 نامگذاری شده است.

برای دریافت این ویزا باید حداقل ۲۸۰۰ یورو ماهانه درآمد داشته باشید. همچنین باید مدارکی ارائه دهید که نشان دهنده فعالیت دورکاری شما در زمینه دورکاری باشد. حداقل سن مورد نیاز برای این ویزا مانند بسیاری از کشورها دیگر 18 سال است. صدور این ویزا بین 3 الی 4 ماه زمان خواهد برد.

ویزای دورکاری سوئد

برای کار در سوئد به عنوان فریلنسر نیز به دریافت اخذ شماره مالیاتی دارید. در صورتی که تصمیم به اقامت در کشور سوئد بیشتر از 3 ماه را دارید با درخواست می‌توانید ویزای خود را برای مدت 2 سال تمدید کنید. برای این ویزا نیز نیاز به ارائه مدارکی برای نشان دادن تمکن مالی و درآمد داشتن از کسب و کار فرینلسری خود دارید. کشور سوئد ویزای فریلنسری را به عنوان نوعی کارآفرینی به شما می‌آورد.

ویزای فریلنسری گرجستان

ویزای فریلنسری گرجستان

برای حضور در گرجستان نیازی به ویزا ندارید اما برای شروع کار در گرجستان نیاز به ویزا دارید. در صورتی که کسب و کار خود را به عنوان یک کسب و کار کوچک و نوپا در گرجستان ثبت کنید، شامل مالیات بسیار کمی خواهد شد. کشور گرجستان برای فریلنسرها گزینه مناسبی است زیرا هزینه‌های زندگی به نسبت بسیاری از کشورهای اروپایی یا دبی کمتر است و مالیات بسیار جزئی نیز دریافت می‌کند.

ویزای دورکاری بلژیک

ویزای فریلنسری بلژیک برای افرادی است که در خارج از منطقه کشورهای شینگن هستند. این ویزا برای 5 سال امکان فعالیت شما به عنوان فریلنسر در کشور بلژیک را می‌دهد. همانند دیگر کشورهای دارنده ویزای فریلننسری می‌توانید در صورت واجد شرایط بودن این ویزا را به اقامت دائم تبدیل نمایید.

نتیجه گیری ویزای فریلنسری

ویزای فریلنسری برای افرادی مناسب است که در یک زمینه تخصص کافی دارند و تمایل دارند که به صورت آزاد و بدون اینکه در استخدام کسی یا شرکتی درآیند، درآمد کسب کنند. فضای دیجیتال و آنلاین زمینه این امر را فراهم کرده است و بسیاری از مشاغل امکان کار به صورت فردی و دورکار را دارند. همچنین به دلیل قیمت مناسب نیروهای دورکار بسیاری از شرکت‌ها تمایل دارند بدون استخدان نیروهای تمام وقت به صورت پروژه‌های با یک فریلنسر کار کنند.

در کار فریلنسری بعد مسافت نیز مشکلی ایجاد نمی‌کند و شما می‌توانید با فردی در کشوری دیگر بر روی یک پروژه کار کنید. مزیت این ویزا این است که نسبت به بسیاری از دیگر ویزاها تمکن مالی کمتری نیاز دارد و در صورت تاهل، همسر و فرزند شما نیز می‌تواند شما را همراهی کند.

اما باید در زمینه که تمایل به فریلنسری در آن دارید، تخصص و سابقه کار کافی و نمونه کار داشته باشید تا بتوانید این ویزا را دریافت کنید. از دیگر مزایای این ویزا امکان تبدیل آن به اقامت دائم بعد از حدود 5 سال است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا