مهاجرتویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا، معرفی انواع روشهای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا یکی از سریع ترین روشهای مهاجرت به استرالیا میباشد. ویزای سرمایه گذاری یکی از پرطرفدارترین ویزای کشور استرالیا میباشد. مدت اعتبار ویزای سرمایه گذاری این کشور 4 سال و 3 ماه است. برای اخذ این ویزا باید مدیر شرکت یا مدیر یک بیزینسی باشید. شما باید تمکن مالی داشته باشید تا بتوانید ویزای سرمایه گذاری استرالیا را اخذ کنید.

شما با سرمایه گذاری در استرالیا می توانید اقامت دائم استرالیا را اخذ کنید. استرالیا از اقتصاد خوب و پیشرفته ای برخوردار است. پس اگر شما مدیر و یا صاحب کسب و کاری هستید و علاقه به سرمایه گذاری دارید کشور استرالیا کشور مناسبی است. ویزای سرمایه گذاری از انواع مختلفی تشکیل شده است. شما با توجه به ویزای مورد نظر می توانید اقامت دائم یا موقت استرالیا را کسب کنید.

در ادامه به بررسی کامل تر و دقیق تر در مورد ویزای سرمایه گذاری استرالیا می پردازیم.

شرایط و قوانین سرمایه گذاری

ابتدا بهتر است بدانید با توجه به اینکه ویزای سرمایه گذاری استرالیا از انواع مختلفی تشکیل شده است پس هر یک از ویزاهای سرمایه گذاری از قوانین و شرایط مختص به خود را دارد. در ادامه به بررسی کامل انواع ویزاهای سرمایه گذاری و شرایط آن می پردازیم.

به طور کلی شما باید در طی 4 سال اعتبار ویزا، به مدت 2 سال یک کسب و کار و بیزینسی راه اندازی کنید. همینطور شما باید فروش بالا و خوبی از طریق کسب و کارتان داشته باشید. طبق تحقیقات انجام شده باید تقریبا مبلغ 200/000 دلار استرالیایی را وارد کسب و کارتان کنید.

مزایای ویزای سرمایه گذاری

بهتر است بدانید که با اخذ ویزای سرمایه گذاری از مزایای فراوانی برخوردار می شوید.در اینجا می خواهیم برخی از مزایای ویزای سرمایه گذاری در استرالیا را برای شما بیان کنیم.

  • اخذ پاسپورت استرالیایی
  • راه اندازی کسب و کار خوب
  • اخذ اقامت دائم
  • بهره مندی از بهترین دانشگاههای استرالیا
  • زبان رسمی آنها انگلیسی می باشد
  • بهره مندی از شرایط خوب سرمایه گذاری
  • بهره مند شدن از تحصیل رایگان برای فرزندان
  • دارای اقتصاد پیشرفته و پویا
  • بهره مندی از امکانات خوب زندگی در استرالیا
  • امکان اخذ ویزای همراه( می توانید خانواده خود را همراه خود ببرید) و …

بیشتر بخوانید: مهاجرت و اقامت با خرید ملک، بهترین و ارزان ترین کشورها

هزینه ی اخذ ویزا

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا مانند ویزاهای دیگر باید یکسری هزینه پرداخت کنید. هزینه ویزای سرمایه گذاری برای شخص متقاضی 5/375/000 دلار استرالیایی می باشد.

برای افرادی که می خواهند به عنوان همراه شما بیایند برای افراد 18 سال به بالا 2/685/00 دلار. برای افراد 18 سال به پایین 1/345/000 دلار استرالیایی باید پرداخت کنید. علاوه بر هزینه اخذ ویزا شما باید هزینه ترجمه مدارک، هزینه وکیل مهاجرتی و… را پرداخت کنید.

مدارک مورد نیاز

همانند سایر ویزاهای استرالیا، برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا هم باید یک سری مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید. تمامی مدارک را باید ترجمه کنید و سپس به اداره مهاجرت استرالیا ( immi.homeaffairs.gov.au ) تحویل دهید. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا عبارتند از:

  1. شناسنامه
  2. کارت ملی
  3. پاسپورت معتبر
  4. سند ازدواج( در صورت متاهل بودن)
  5. کارت پایان خدمت
  6. عکس
  7. رسید هزینه های پرداخت شده
  8. رزومه کاری شرکت
  9. مدارک و اطلاعات شرکت
  10. نامه بانکی جهت اثبات داشتن سرمایه و حساب بلند مدت

امتیازات لازم جهت اخذ ویزا

شما برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا و یا ویزای کارآفرینی باید از سیستم امتیازبندی استرالیا 65 امتیاز کسب کنید تا بتوانید به راحتی این ویزا را اخذ کنید.

در سیستم امتیاز بندی عواملی مانند سن، سرمایه، مدرک زبان، مدرک تحصیلی، سابقه کار، داشتن دعوتنامه و اسپانسر و … مورد بررسی قرار می گیرد. این سیستم با توجه به شرایطی که دارید به شما امتیاز میدهند. بعد از کسب حداقل امتیاز از سیستم امتیاز بندی می توانید برای اخذ ویزا سرمایه گذاری استرالیا اقدام کنید.

مراحل دریافت ویزا

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا باید مراحلی را طی کنید تا بتوانید این ویزا را دریافت کنید. در ابتدا باید از شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزا برخوردار باشید. باید تمامی مدارکی که در بالا ذکر کردیم را جمع آوری کنید و سپس برای رفتن به یکی از استان های استرالیا اقدام کنید.

بعد از انجام این مراحل باید از سوی استانی که درخواست دادید مدارک و شرایط شما تایید شود. در صورت تایید شدن می توانید فرم های لازم را پر کنید و برای اداره مهاجرت استرالیا ارسال کنید. سپس یک فایل نامبر دریافت می کنید و بعد آن فایل مدیکال را دریافت می کنید. بعد از اینکه این موارد را انجام دادید می توانید ویزا سرمایه گذاری استرالیا را دریافت کنید.

 انواع ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا از انواع مختلفی تشکیل شده است که شما میتوانید با توجه به شرایط و سرمایه خود یکی از ویزاهای زیر را انتخاب و در کشور استرالیا سرمایه گذاری کنید. ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا عبارتند از: ویزای 188، ویزای 888، ویزای 132، ویزای 405.

ویزای 188

ویزای 188 یکی از ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت موقت استرالیا می باشد. این ویزا شامل 3 ویزای دیگر می باشد. ویزای 188 یک ویزای جهت اقامت موقت به مدت 4 سال و 3 ماه است. زیر مجموعه این ویزا عبارتند از: ویزای کارآفرینی(188A)، ویزای سرمایه گذاری معمولی(188B)، ویزای سرمایه گذاری ویژه(188C). لازم است بدانید هر یک از این ویزاها شرایط و قوانین خاص خود را دارد.

شما با اخذ این ویزا می توانید به مدت 4 سال در استرالیا زندگی کنید. شما با اخذ این ویزا میتوانید خانوادتان را به همراه خود به استرالیا بیاورید. جالب است بدانید خانوادتان میتوانند در استرالیا مشغول به کار شوند. برای اخذ این ویزا باید از یکسری از شرایط برخوردار باشید برای مثال باید سن کمتر از 55 سال داشته باشید.

همینطور باید از شرایط مالی خوبی برخوردار باشید. با داشتن مدرک زبان آیلتس میتوانید امتیاز بیشتری برای اخذ این ویزا دریافت کنید. لازم به ذکر است که علاوه بر این موارد ذکر شده موارد دیگری مانند سابقه کاری و … وجود دارد که در امتیاز شما موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: شرایط اخذ ویزای 188 استرالیا

ویزای 888

ویزای 888 استرالیا ادامه ی ویزای 188 می باشد. با اخذ این ویزا می توانید اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید. شما بعد از اینکه ویزای 188 را دریافت کردید در صورت داشتن شرایط میتوانید ویزای 188 را به ویزای 888 تبدیل کنید و اقامت دائم استرالیا اخذ کنید. شما باید حداقل به مدت 1 سال در این کشور اقامت داشته و زندگی کرده باشید.

همینطور باید از شرایط مالی خوبی برخوردار باشید و همینطور دارای یک بیزینس باشید و سابقه کار داشته باشید. با اخذ این ویزا خانوادتان میتوانند به صورت نامحدود به این کشور سفر کنند و برای آنها امکان تحصیل و کار وجود دارد.

ویزای 132

ویزای 132 یکی دیگر از ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا می باشد ولی این ویزا برای افرادی می باشد که در سرمایه گذاری از استعداد و مهارت های بیشتری برخوردار هستند و رئیس یک بیزینس و یا شرکت و سازمان های بزرگی هستند. شما برای اخذ این ویزا همانند ویزاهای دیگر باید از یکسری شرایط برخوردار باشید برای مثال سن کمتر از 55 سال داشته باشید.

ابتدا باید مبلغ یک میلیون و نیم دلار استرالیایی برای کسب و کار خود سرمایه گذاری کنید پس باید از شرایط مالی خوبی برخوردار باشید. شما با این ویزا می توانید اقامت دائم استرالیا را اخذ کنید همچنین با اخذ این ویزا می توانید برای خانوادتان اقامت دائم دریافت کنید.

جالب است بدانید علاوه بر اقامت دائم از خدمات دیگر این کشور برخوردار می شوید و فرزندانتان میتوانند در این کشور مشغول به تحصیل شوند. اخذ ویزای 132 شامل دو مرحله می باشد.

ویزای 405

ویزای 405 یکی دیگر از ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا می باشد. شما با دریافت این ویزا می توانید اقامت دائم استرالیا را اخذ کنید. این ویزا برای افراد بازنشسته می باشد که از تمکن مالی برخوردار هستند. ویزای 405 استرالیا به مدت 4 سال اعتبار دارد. شما میتوانید به راحتی در این مدت در استرالیا زندگی کنید.

برای اخذ این ویزا باید حداکثر سن 55 سال را داشته باشید. همینطور باید دارای یک کسب و کار عالی باشید. جالب است بدانید برای اخذ این ویزا جز همسرتان هیچ فرد وابسته ای در زندگیتان نباشد و باید یک سرمایه گذاری چشمگیری در استرالیا راه اندازی کنید.

یشتر بخوانید: اقامت استرالیا از طریق خرید ملک 2022، بررسی شرایط و هزینه خرید ملک

سخن پایانی مجله مهاجرت

با توجه به مطالب بالا نتیجه می گیریم که یکی از آسان ترین و سریع ترین راه های مهاجرتی، اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا می باشد. برای اخذ این ویزا شما باید مدیر یک کسب و کار و بیزینسی باشید . امتیازات لازم را از سیستم امتیاز بندی دریافت کنید تا بتوانید این ویزا را دریافت کنید.

مدت اعتبار ویزای سرمایه گذاری 4 سال می باشد. البته لازم به ذکر است که ویزای سرمایه گذاری از انواع مختلفی تشکیل شده است که شما با توجه به شرایط خودتان میتوانید یکی از این ویزاها را انتخاب کنید و از طریق آن اقدام به مهاجرت کنید.

شما با اخذ این ویزا میتوانید اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید. موضوع خوب دیگر این کشور این است که زبان این کشور انگلیسی می باشد. پس اگر شما قصد سرمایه گذاری دارید و دارای تمکن مالی خوبی دارید و دارای یک بیزینس و کسب و کار خوبی هستید بهتر است بدانید که کشور استرالیا کشور مناسبی برای این امر میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا