ویزای پناهندگی برای افرادی میباشد که در کشور خود مورد تهدید و شکنجه و … قرار گرفته اند و امنیت جانی و مالی از سوی دولتمردان و شهروندان کشور خود ندارند. ویزای پناهندگی فرانسه جزو یکی از روشهای مهاجرت به فرانسه بوده است. این روش جزو پرخطرترین و آسیب پذیرترین روشهای مهاجرتی بوده است.
پناهنده به این معناست که شخصی بنا بر دلایلی مانند: مذهب، مسائل سیاسی، ملیت، اجتماعی، نژاد و … مورد آزار و اذیت کشور خود قرار گرفته است و آزادی و راحتی را در کشور خود ندارند. این افراد به دلیل این مشکلات و سختی ها در کشورشان درخواست ویزای پناهندگی فرانسه را میدهند و قصد ترک و فرار از کشور خود را دارند.
بهتر است بدانید کشور فرانسه برای ویزای پناهندگی خود شرایط و قوانینی وضع کرده است. علاوه بر این کشور فرانسه بسیار بر روی افراد پناهنده سختگیر میباشد. لازم به ذکر است بدانید که مهاجرت از طریق پناهندگی بسیار دشوار و سخت میباشد. ممکن است اتفاقات ناگواری برای شما بیفتد و همینطور مال و جان شما در خطر بیفتد.
در نتیجه ما این روش مهاجرتی را اصلا به شما توصیه نمی کنیم و شما میتوانید با مطالعه بیشتر در مورد سایر راههای مهاجرتی فرانسه یک روش مناسب و بی خطر را انتخاب کنید. با ما همراه باشید که در ادامه به بررسی کامل تر و دقیق تر ویزای پناهندگی، شرایط و قوانین آن، انواع ویزای پناهندگی و … بپردازیم.
شرایط پناهندگی در فرانسه 2022
شما زمانی که وارد کشور فرانسه شدید ابتدا باید خودتان را به اداره مهاجرت فرانسه معرفی کنید. شما در اداره مهاجرت فرانسه باید ثبت نام کنید و در آنجا درخواست پناهندگی به OFPRA ارائه دهید. آنها درخواست شما و دلیل پناهنده شدنتان را بررسی میکنند و در صورت تایید شما میتوانید در فرانسه پناهنده شوید.
OFPRA یک سازمان مسئول در کشور فرانسه می باشد. زمانی که شما درخواست پناهندگی به اداره مهاجرت فرانسه ارائه دادید این سازمان تا مدت 6 ماه موظف است که نسبت به درخواست شما پاسخ دهد. در صورت موافقت با درخواست شما، باید در جلسه مصاحبه حضور بیابید. این امر توسط ماموران افپرا فرانسه صورت میگیرد.
جالب است بدانید سالانه افراد زیادی برای اخذ ویزای پناهندگی در فرانسه اقدام میکنند. فرانسه از نظر پذیرش پناهندگان در اتحادیه اروپا دارای رتبه بالایی میباشد. قانون دوبلین جزو یکی از قوانین به رسمیت شناخته شده در اتحادیه اروپا می باشد. طبق این قانون اگر هیچ یک از کشورها درخواست پناهندگی شما را قبول نکرد میتوانید از طریق کشورهای ایتالیا و یونان برای پناهندگی اقدام کنید.
بهتر است بدانید که شرایط و قوانین برای مهاجران طبق عهدنامه حقوق بشر و کنوانسیون ژنو تعیین شده است. در کشور فرانسه دو نوع حمایت برای پناهندگان فرانسه در نظر گرفته اند. این حمایت ها عبارتند از:
- قانون پناهندگی، که به شما یک اقامت 10 ساله داده می شود. شما در این مدت میتوانید در فرانسه مشغول به کار شوید پس از گذشت 10 سال، اقامت شما تمدید میشود.
- حمایت جنبی، که در این نوع حمایت به شما اقامت 1 ساله فرانسه را میدهند. شما در این مدت 1 ساله میتوانید در فرانسه مشغول به کار شوید. پس از گذشت 1 سال اگر کشور شما تغییر خاصی نکرده باشد و شما در آن کشور امنیت نداشته باشید دوباره اقامت شما تمدید میشود.
مراحل اخذ ویزا
ابتدا شما برای اینکه درخواست پناهندگی را به کشور فرانسه دهید باید یک آدرس پستی شخصی داشته باشید. سپس در صورتی که دارای آدرس پستی و گواهی مسکن هستید میتوانید به اداره مهاجرت فرانسه یا اداره پلیس فرانسه مراجعه کنید و برای اقامت فرانسه درخواست دهید.
در صورت تایید درخواست توسط اداره پلیس فرانسه به شما اقامت موقت 1 ماهه میدهند. اگر پناهندگی شما شامل قانون دوبلین شود کشور فرانسه درخواست پناهندگی شما را مورد بررسی قرار نمیدهد و درخواست شما رد میشود. بهتر است بدانید که تمامی مدارک شما باید به زبان فرانسوی ترجمه شده باشد.
از نظر ماموران و دادگاه های ملی پناهندگان، به افراد پناهنده در فرانسه باید اقامت 10 ساله یا اقامت دائم داده می شود. در صورتی که اداره پلیس و اداره مهاجرت فرانسه درخواست پناهندگی شما را تایید نکردند. اقامت 1 ماهه شما باطل میشود و شما باید کشور فرانسه را ترک کنید.
شما باید یک فرمی را در اداره OFPRA دریافت کنید و آن را پر کنید. سپس آن را تحویل OFPRA دهید تا ماموران OFPRA با شما مصاحبه میکنند و شما باید دلیل پناهندگی به فرانسه را بیان کنید. بعد با توجه به مصاحبه انجام شده و مدارکتان جواب درخواستتان به شما اعلام میگردد. به صورت کلی مراحل درخواست پناهندگی به صورت زیر است:
- پر کردن فرم OFPRA
- ارسال پرونده به سازمان OFPRA
- اثبات دلیل و ثبت درخواست پناهندگی
- بررسی درخواست
- مصاحبه شخصی ماموران OFPRA با شخص پناهنده
- گواهی پزشکی
- در آخر سازمان افپرا تصمیم میگیرد شما میتوانید در فرانسه اقامت داشته باشید یا خیر
معایب پناهندگی در فرانسه
همانطور که در بالا بیان کردیم ویزای پناهندگی جزو روش های پر خطر می باشد. ممکن است خطرات بسیاری در مسیر رفتن به فرانسه برای شما اتفاق بیفتد. شما باید برای مدتی در کمپ های مخصوص پناهندگان در خارج از شهر که از نظر بهداشتی و درمانی جای مناسبی نمی باشد زندگی کنید.
این کمپ ها از نظر نظافت و بهداشت محل نامناسبی میباشد. ممکن است شما در این مکان ها بیماری خاصی را از بقیه افرادی که در آنجا زندگی میکنند بگیرید. شما تا زمانی که اداره مهاجرت فرانسه و دادگاه فرانسه با پناهندگی شما در فرانسه موافقت کند باید در این کمپ ها حضور داشته باشید.
علاوه بر این مشکلات در مسیر رفتن به فرانسه ممکن است قاچاقچیان مال شما را تصرف کنند. در صورتی که اموال شما از بین رود دیگر نمیتوانید در فرانسه موفق به اخذ اقامت شوید. البته ممکن است برای جان شما اتفاقات ناگواری بیفتد.
انواع کیس های پناهندگی در فرانسه
افرادی که در کشور خود از لحاظ نژاد، ملیت، مذهب، عقاید و … مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و سختی و مشکلات فراوانی را تحمل می کنند. این افراد قصد ترک کشور خود را دارند و در کشور دیگری پناهنده میشوند. ویزای پناهندگی از انواع مختلفی تشکیل شده است.
هریک از کیس های زیر شرایط مربوط به خود را دارند. شما با مطالعه در مورد کیس های پناهندگی می توانید کیس متناسب با شرایط خود را بیابید. در ادامه به بررسی انواع مختلف کیس های ویزای پناهندگی میپردازیم.
پناهندگی از نوع سیاسی
افرادی که در کشور خود مشکلات سیاسی دارند. نمیتوانند عقیده و باورهای سیاستی خود را به راحتی بیان کنند به عنوان پناهنده سیاسی درخواست پناهندگی می دهند. ممکن است این افراد به دلیل انجام دادن فعالیت های سیاسی در کشورشان، جانشان در خطر باشد.
پناهندگی از نوع مذهبی
افرادی که به دلیل ایمان آوردن به دین خاصی و مسائل دینی که کشورشان آن دین و مذهب را قبول ندارد. در این صورت این افراد مورد خشونت و اذیت کشور خود قرار می گیرند. به همین دلیل این افراد به عنوان پناهنده مذهبی به فرانسه پناه می آورند.
پناهندگی از نوع اجتماعی
افرادی که ویزای پناهندگی اجتماعی را درخواست می دهند حتما دارای وضعیت اجتماعی بد و نابسامانی هستند. این افراد در یکسری فعالیت های اجتماعی شرکت میکنند که کشورشان با آن مخالف است. به همین دلیل این افراد از طریق این نوع ویزا به فرانسه مهاجرت میکنند.
پناهندگی از نوع نژادی
کسانی که در کشور خود به دلیل یک سری مشکلات نژادی، رنگ پوست و … مورد آزار و اذیت کشور خود قرار می گیرند. این افراد به این دلایل از طریق پناهندگی نژادی به کشور فرانسه مهاجرت می کنند.
پناهندگی جنسی
افرادی که در کشور خود، آزادی در مورد مسائل جنسی و تمایلات و گرایش های جنسی ندارند و بابت این موضوع مورد خشونت و اذیت بسیاری قرار می گیرند. این افراد به دلیل اذیت های فراوان از سوی کشور خود به عنوان پناهنده به کشور فرانسه مهاجرت میکنند.
پناهندگی جنگی
کسانی می توانند از طریق پناهندگی جنگی به کشور دیگری مهاجرت کنند که به دلیل جنگ و درگیری های کشورشان امنیت مالی و جانی ندارند و مورد تهدید قرار گرفته اند.
بیشتر بخوانید: بهترین کیس، بهانه و دلیل پناهندگی
سخن پایانی مجله مهاجرت
با توجه به مطالب بالا نتیجه میگیریم ویزای پناهندگی یکی از راه های مهاجرتی به کشور فرانسه میباشد. بهتر است بدانید که این نوع ویزا یکی از پرخطرترین و دشوارترین راه های مهاجرتی میباشد. شما با این روش مهاجرت ممکن است اتفاقات و خطرات ناگواری برایتان بیفتد.
در حین مهاجرت از طریق زمینی و یا هوایی ممکن است قاچاقچیان مال و ثروتتان را مورد غارت قرار بدهند. شما برای اخذ ویزای پناهندگی باید به سازمان OFPRA فرانسه درخواست دهید و فرم مربوطه را پر کنید. سپس پرونده خود را ارسال کنید. شما باید دلیل پناهندگی در این کشور را به این سازمان ثابت کنید.
سازمان OFPRA درخواست و دلیل پناهندگی شما را بررسی میکند و نتیجه را به شما اعلام میکند. ویزای پناهندگی از انواع مختلفی تشکیل شده است. شما میتوانید با توجه به شرایطی که دارید یکی از این کیس های پناهندگی را انتخاب کنید و به فرانسه مهاجرت کنید. البته لازم به ذکر است کشور فرانسه بر روی پناهندگان بسیار حساس و سختگیر میباشد.
سلام اسم تمیم ولد عبدا منان شهروان افغانستان میبشم من پدر مادر خانواده خودرا در جنگ ولایت کابل ولسوالی شکردره از دست دادم عمومن همراه نیروهای آمریکایی کار می کرد آمدن طالبان در کابل مارا تهدید کردن من مچبرشدم قچاقی به کشوری ایران بیاییم این جا کسی را نادرم من شیب و روز خودرا در یکی از پاگ های میگزرانم من نان برای خوندن نارم من از سترآشغل نان خودرا پیدا میکنم من ۱۸سال دارم لطفان مع را کمک کنید من این جا بی سرنوشت هستم من از سرنوشت خود خبرا نادرم چی میشود لطفان لطفان مع را کمک کنید
من میخواهم به کشور فرانسه مهاجرت کنم که در کشور من کار نیست بخاطر اقتصاد ضعیف میخواهم به کشور فرانسه درخواست پناهندگی بدهم.
سلام دوست عزیز
باید فرم OFPRA را پر کرده و تحویل OFPRA دهید تا ماموران با شما مصاحبه کنند.
سلام برای پناهندگی فرانسه بهترین کیس الان چی هست که راحت باشه و قبول کنن ازم؟ من توی کشور خودم دیگه نمیتونم زندگی کنم و باید پناهنده بشم. میشه شرایط پناهندگی در فرانسه رو توضیح بدید .ممنونم
سلام دوست عزیز
مجله مهاجرت یک سایت اطلاع رسانی در زمینه مهاجرت بوده و هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی به هموطنان ارائه نمی دهد.
با تشکر از همراهی شما
سلام من میخواهم در فرانسه پناهنده بشم در وطن کار نیست
البته افغانستانی استم
سلام من به نسبت جنگ ونابسامانی می خواهم به کشور فرانسه درخواست پناهنده گی بدهم
سلام دوست عزیز
مجله مهاجرت یک سایت اطلاع رسانی در زمینه مهاجرت بوده و هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی به هموطنان ارائه نمی دهد.
با تشکر از همراهی شما
سلام من با نیروهایی فرانسه در گابل کار کردم ودارای مدارک معتبر هستم وفعلا در ایران مهاجر شدم بنا بدلیل امنیتی ومیخواهم فرانسه در بروم وزندگی کنم
سلام دوست عزیز
مجله مهاجرت یک سایت اطلاع رسانی در زمینه مهاجرت بوده و هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی به هموطنان ارائه نمی دهد.
با تشکر از همراهی شما
سید عبدالولی هاشمی
اسم پدر حاجی سید نادرشاه
متاهل
همراه زن داداشم 9 نفر
مکتب تامینات محاربوی
۱۳۸۵. ۱۱ ۲۵. وزارت دفاع ملی
برید مل تسهیلات محاربوی
تاریخ تولد ۱۳۵۸
تاریخ ختم وظیفه سقوت دولت توسط طالبان
محل وظیفه کابل
ولایت هلمند ولسوالی ناوه قریه عینک
قوم سادات
تاریخ شهادت برادرم
۱۳۹۶ شهید شد
اسم سید محمدولی
: تهدید از طرف طالبان
: تاریخ و مکان تهدید در هلمند
: تاریخ تهدید ۱۳۹۵
: خودم چون در کابل بودم خانواده من با اسلحه تهدید شده بودن
: به کشور کانادا یا المان
: چون من در کابل بودم خانواده من از طرف طالبان هر شب تهدید می شد و به خانوادم گفتند پسرتان باید از اردوی ملی بیاید بیرون وگر نه پسر دیگر شما را می بریم تا او حاضر شود
: ودر هنگام شب برادرم را شهید کردن
: ایمل آدرسم را هم برای شما می فرستم
: راستی سر پرستی زن داداشم ودو دخترش به گردن من استن
خودم از کابل فرار کردم چون پشت من دوبار طالبان امدن
: چون که طالبان وارد کابل شدن فرار کردم
سلام من نظامی ارتش سابق افغانستان هستم میخواهم پناهنده بشم به عنوانی یک انسان کمکم کنید در ایران شرایت زندگی ندارم خواهش میکنم کمکم کنید نازم کی کنم خسته شدم از زندگی خواهش میکنم کمکم کنید ۳۳ساله هستم
دوست عزیز اگر تصمیم به مهاجرت قانونی به کشور فرانسه رو دارید، باید از طریق سفارت افغانستان در کشور خودتان اقدام کنید. سایت ما صرفا یک مجله مهاجرتی بوده و روشهای مهاجرت رو معرفی میکند.
خدا صبر و عاقبت به خیری بهت بده،که حداقل جواب مردم رو میدی حتی اگر چیزی نباشه که دوست دارن بشنون.