مهاجرتویزای توریستی

ویزای توریستی کانادا، انواع ویزای توریستی کانادا

کانادا کشوری پیشرفته ای است که هر ساله افراد زیادی به این کشور مهاجرت می کنند. افراد جهت اقامت موقتدر کانادا به هدف گردشگری و بازدید از آشنایان و … درخواست ویزای توریستی می کنند. ویزای توریستی کانادا یکی از روشهای مهاجرت به کانادا میباشد. این ویزا به نام ویزا اقامت موقت یا ویزای ویزیتوری هم شناخته شده است که دو نوع ویزا توریستی داریم.

با اخذ این ویزا افراد میتوانند به مدت 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند. البته که میتوانند با داشتن این ویزا در طی سال رفت و آمد هم داشته باشند. ولی این را بدانید که با اخذ این ویزا نمی توانید در کانادا مشغول به کار یا تحصیل شوید.

در ادامه به بررسی کامل و دقیق تر در مورد ویزای توریستی کانادا، شرایط اخذ ویزا، انواع آن و … می پردازیم پس با ما همراه باشید.

ویزا توریستی و انواع آن

ویزای توریستی کانادا دو نوع می باشد که این ویزا برای یک زمان مشخص اعتبار دارد. این ویزاها عبارتند از: ویزای یکبار ورود توریستی، ویزای چندبار ورود توریستی

ویزای یکبار ورود( ویزای سینگل)

همانطور که از روی اسم این ویزا مشخص است افراد می توانند فقط یکبار وارد کانادا شوند. اگر بنا به هر دلایلی از کشور خارج شوند دیگر نمیتوانند با همان ویزا وارد کانادا شوند. حتی اگر ویزا، اعتبار داشته باشد امکان استفاده از ویزا را ندارند و دوباره باید جهت اخذ ویزا اقدام کنند.

ویزای چندبار ورود(ویزای مولتیپل، ویزای مولتی)

در این نوع ویزا افراد اجازه دارند با توجه به اعتبار ویزا چند بار به این کشور وارد شوند. اعتبار آن تا تاریخ انقضای پاسپورت می باشد و هر بار که وارد این کشور شوند می توانند به مدت 6 ماه اقامت داشته باشند. بعد از این 6 ماه بنا به دلایل منطقی و درست میتوانندبه مدت 6 ماه اقامت خود را تمدید کنند. جالب است بدانید این ویزا به ویزای 5 ساله هم معروف است زیرا پاسپورت های ایرانی به مدت 5 سال اعتبار دارد.

سوپر ویزای کانادا

به این نوع ویزا، ویزای والدین(پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ) نیز گفته می شود که افراد با این ویزا میتوانند پس از هر بار ورودشان به مدت 2 سال در کانادا اقامت داشته باشند. اعتبار ویزا با زمان اعتبار پاسپورتتان یکی می باشد.

تفاوت این ویزا با ویزاهای بالا این می باشد که به مدت 2 سال میتوانند در کانادا بمانند. با داشتن این ویزا لازم نیست هر بار درخواست ویزا کنید. البته این را بدانید برای اخذ این ویزا باید در کانادا فرزند یا نوه شما اقامت دائم داشته باشد و باید برای شما دعوتنامه فرستاده شود.

شرایط و قوانین کلی ویزای توریستی

برای اخذ ویزای توریستی باید از قوانین و شرایطی که از سوی دولت کانادا تعیین شده است برخوردار باشید. جالب است بدانید که باید وابسته بودن به کشور خودتان را به کشور کانادا ثابت کنید تا آنها متوجه شوند شما قصد اقامت دائم کانادا را ندارید. برای مثال دلایلی مانند داشتن خانواده، کار یا … وجود دارد که شما میتوانید با این دلایل کانادا را قانع کنید که بعد از به پایان رسیدن اعتبار ویزا، از کانادا خارج میشوید.

شرایط اخذ ویزا:

  1. برخورداری از تمکن مالی جهت هزینه و مخارج زندگی خود
  2. داشتن پاسپورت 
  3. گواهی سلامت
  4. عدم سوء پیشینه
  5. پیروی کردن از قوانین کانادا
  6. کارهای شما باعث این نشود که کانادا مورد تهدید قرار بگیرد و امنیت ملی کشور دچار احساس خطر شوند.
  7. بعد از به پایان رسیدن ویزا، کشور را ترک کنید
  8. به دنبال کار و تحصیل نباشید
  9. باید به کانادا ثابت شود که شما در کشور خودتان محل زندگی دارید و بازمی گردید.

هزینه اخذ ویزا و داشتن تمکن مالی

جهت اخذ ویزای توریستی کانادا در همان ابتدا تمامی هزینه از شخص گرفته می شود که هزینه اخذ این ویزا 300 دلار کانادایی می باشد. مبلغ 100 دلار جهت بررسی مدارک شما و 85 دلار جهت انگشت نگاری ویزا صرف می شود. البته کسانی که سن پایین 14 سال و سن بالای 75 سال را دارند نیاز به این مرحله ندارند.

هزینه ی هردو ویزای ذکر شده 100 دلار می باشد و همینطور هزینه تمدید ویزاها هم 100 دلار می باشد. البته نگران نباشید هنگامی که ویزای شما ریجکت شود تمامی هزینه ها به شما برمی گردد.

بهتر است بدانید شما باید از تمکن مالی برخوردار باشید تا بتوانید خرج و مخارج زندگی  و هزینه اقامت و … خود را بپردازید و باید شرایط مالی خود را به دولت کانادا و افسر مورد نظر اثبات کنید. برای مثال از طریق موجود حساب بانکی و اسناد مالکیت و … میتوانید به کانادا ثابت کنید و ممکن است از شما درخواست تراکنش های چند ماه اخیر حسابتان را کنند تا بابت این موضوع اطمینان حاصل کنند.

مدارک لازم

برای اخذ ویزای توریستی کانادا باید یک سری مدارک به اداره مهاجرت کانادا تحویل دهید. مدارک ذکر شده جزو مدارک اصلی و مهم است که همه ی افراد باید این مدارک را دارا باشند. ولی طبق شرایط، هر فرد مدارک خاصی را باید ارائه داد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ این ویزا عبارتند از:

  1. پاسپورت معتبر
  2. شناسنامه
  3. کارت ملی
  4. مدارک شغلی
  5. مدارک بیمه 
  6. سند ازدواج
  7. عکس پرسنلی
  8. گواهی اشتغال به تحصیل( مخصوص برای دانشجویان و دانش آموزان)
  9. پرکردن فرم اخذ ویزای توریستی
  10. اسناد ملکی
  11. مدارک تحصیلی
  12. مدارک مالی جهت اثبات تمکن مالی
  13. گواهی عدم سوء پیشینه
  14. مدارک برای خروج افراد زیر 18 سال

مراحل دریافت ویزا

برای اخذ ویزای توریستی در ابتدا باید از سفارت مربوطه وقت بگیرید و بعد باید ترجمه ی تمامی مدارک مورد نیاز که در بالا ذکر کردیم را فراهم کنید. سپس با داشتن مهر تاییدیه دادگستری ایران بر روی مدارکتان، مدارک را به یکی از سفارت های کانادا تحویل دهید. سپس کارهای انگشت نگاری را انجام دهید که جالب است بدانید که انگشت نگاری به مدت 10 سال اعتبار دارد.

بعد از انجام دادن این مرحل، تمامی مدارک شما مورد بررسی دولت کانادا و افسر مربوطه قرار می گیرد. بعد از گذشت زمانی در صورت صلاحیت و تایید شدن مدارک، شما میتوانید جهت اخذ ویزا اقدام نمایید. و این را هم بدانید که قبل از ورود به برخی از کشورها باید آزمایش های پزشکی انجام دهید.

زمان لازم جهت اخذ ویزا و اعتبار آن

برای همه ی شما این سوال پیش می آید که در صورت کامل بودن مدارک چه مدت زمان برای اخذ ویزای توریستی نیاز می باشد؟ بهتر است بگویم ویزای توریستی کانادا همیشه در زمان مشخصی به افراد داده می شود ولی در بعضی اوقات به دلیل درخواست های زیاد متقاضیان نمیتوان زمان دقیقی برای آن تعیین کرد ولی شما بدانید که حداقل 120 الی 130 روز ممکن است طول بکشد.

شرایط تمدید ویزا

اگر اعتبار ویزای توریستی شما به پایان رسیده است باید از کانادا خارج شوید وگرنه افسران با شما برخورد میکنند. شما باید 30 روز قبل از به پایان رسیدن اعتبار ویزا به سفارت کانادا برای اعتبار ویزای خود اقدام کنید. در صورت دوباره تایید شدن ویزا توسط سفارت کانادا، شما میتوانید دوباره به خاک کانادا بازگردید.

دلایل رد شدن و ریجکتی ویزا

رد شدن ویزای توریستی کانادا برخی مواقع به خاطر دلایلی مانند: نداشتن شرایط مالی مناسب، داشتن سوء پیشینه و داشتن سابقه قانونی و کیفری و … می باشد. حتی اگر شما در ایران یک شغل ثابت نداشته باشید و درخواست ویزا برای خود و خانواده ارسال کنید در این صورت اداره مهاجرت کانادا و افسران کانادا به اقامت دائم شما در کانادا شک می کنند که در این صورت هم ممکن است درخواست شما رد شود.

سفارت کانادا به افراد اجازه داد بعد از برطرف کردن تمامی مشکلات در زمان معین درخواست خود را ارسال کنند. پس بهتر است ابتدا تمامی مشکلات را حل کنید و مدارک کامل برای اداره مهاجرت کانادا ارسال کنید.

دلایل رد شدن درخواست ویزا

  1. عدم سابقه سفر خوب
  2. نداشتن شرایط مالی خوب
  3. نداشتن یک کسب و کار مناسب در کشور خود
  4. قانع کننده نبودن قصد شما از بازدید 
  5. کامل نبودن مدارک ارسال شده
  6. داشتن سابقه کیفری و رفتارهای ناخوشایند

در این مواقع اگر برای بار اول درخواست شما رد شد ابتدا باید دلایل رد شدن مدارکتان را بررسی کنید. سپس می توانید نامه ای به عنوان بررسی و بازبینی مجدد مدارک شما برای اداره مهاجرت کانادا ارسال کنید. البته شما باید قوانین و شرایط ارسال نامه جهت بررسی مجدد را رعایت کنید. بعد از تکمیل کردن مدارک و اصلاح آنها می توانید دوباره به سفارت کانادا درخواست اخذ ویزا را دهید.

سخن پایانی مجله مهاجرت

با مطالعه مطالب بالا نتیجه می گیریم که این ویزا مخصوص افرادی می باشد که برای بازدید از آشنایان و یا بازدید از جاذبه های گردشگری کانادا قصد دارند به کانادا سفر کنند و با اخذ این ویزا اقامت موقت کانادا را دریافت میکنند می باشد. این ویزا شامل دو نوع ویزا یکبار ورورد و چند بار ورود می باشد.

با مورد اول فقط میتوانید یک بار به کانادا بروید و امکان رفت و آمد برای شما وجود ندارد. با ویزای چندبار ورود میتوانید چند بار به کانادا بروید و در هر بار ورورد به مدت 6 ماه در آنجا اقامت داشته باشید. این را هم بدانید که برای اخذ این ویزا ممکن است 120 الی 130 روز زمان ببرد.

شما باید جهت تمدید اعتبار ویزا 30 روز قبل از پایان یافتن تاریخ اعتبار ویزا اقدام کنید. ممکن است بنا به دلایلی مانند نداشتن شرایط مالی خوب یا کامل نبودن مدارکتان و … درخواست ویزای شما رد شود و باید پس از بررسی کامل مدارک و دلیل رد شدنتان دوباره برای اخذ ویزا درخواست کنید.

2 دیدگاه

    1. سلام دوست عزیز
      بابت اینکه مجله مهاجرت توانسته به شما عزیزان کمک کند بسیار خرسند و خوشحال هستیم.
      با تشکر از همراهی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا