مهاجرت

روش های مهاجرت به فنلاند

طی سالهای اخیر،در رتبه بندی جهانی شاخص های کیفیت زندگی، فنلاند جزو کشورهای به نام بوده است. امکانات شهروندی در سطح بالا و  خدمات درمانی و پوشش بیمه خوب، امنیت بالای شهرهای فنلاند، سطح بالای رفاه اجتماعی و بسیاری عوامل دیگر که از این کشور مقصدی عالی برای مهاجرت ساخته است.کشور فنلاند از نظر آب و هوایی و شرایط زندگی نیز بسیار فوق العاده است. که میتوانید با مراجعه به مقاله معرفی این کشور، آشنایی بیشتری نسبت به فنلاند پیدا کنید. در این مقاله به بررسی راه های مهاجرت، این کشور محبوب در بین متقاضیان میپردازیم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با کشور فنلاند

شرایط مهاجرت به فنلاند

در هر شرایطی که هستید شاید یکی از متقاضیان مهاجرت به فنلاند باشد. که از یکی از طرق پناهندگی، تحصیل، ویزای کار یا سرمایه گذاری، ازدواج، قصد اقامت در این کشور را داشته باشید.

در این راستا بهتر است بدانید که چنانچه عضو یکی از کشورهای اتحادیه اروپا هستید.روند مهاجرت شما به فنلاند دارای پیچیدگی های کمتری خواهد بود. به طوری که حتی نیاز به ویزای جداگانه نخواهید داشت. و اگر شهروند کشورهای دیگری هستید. برای اقدام برای اخذ اقامت این کشور، و ارائه درخواست اقامت کشور فنلاند، میتوانید از طریق کنسولگری ها و سفارتخانه های فنلاند در تمام کشورها و یا ایستگاه های پلیس مهاجرت، اقدام نمایید.

برای اقدام در این راستا، بهتر است با توجه به شرایط و هدف و خود از مهاجرت اطمینان حاصل کنید. و درخواست ویزای شینگن دهید.بهتر است درخواست خود را به کنسولگری کشوری که مقصدتان هست ارائه دهید. و اگر قصدتان اقامت به میزان یکسان در کشورهای حوزه شینگن است، روند کار شما مقداری بیشتر زمان خواهد برد.در ادامه روشهای مختلف مهاجرت به فنلاند را بررسی خواهیم کرد.

مهاجرت با ویزای توریستی به فنلاند

از دیگر مسیرهای مهاجرت به فنلاند، مهاجرت توریستی به این کشور است. در واقع این نوع از مهاجرت، کوتاه مدت و موقت است. که بیشتر با اهداف تفریح، سفر، دید و بازدید از دوستان و اقوام و یا حضور در همایشها و کنفرانس های کاری و تجاری و یا به منظور درمان انجام میپذیرد.

در این حالت متقاضیان الزام به ارائه مدارک هویتی و اثبات برای اطمینان بازگشت به کشور مبدا هستند.اکثرا مدت اعتبار این نوع ویزا 3 ماهه میباشد. که با توجه به شرایط و مدارک ارائه شده، ممکن است بیشتر از 3 ماهه هم باشد.در مقاله ای به طور مفصل در باره ویزای توریستی فنلاند توضیح داده ایم. این مقاله را از دست ندهید. 

بیشتر بخوانید: شرایط اخذ اقامت توریستی و کوتاه مدت فنلاند

مهاجرت به فنلاند از طریق کار

یکی از مسیرهای مهاجرت به فنلاند از طریق اخذ ویزای کار میباشد. با توجه به تراکم جمعیتی کم در این کشور،همواره فنلاند پذیرای افراد و نیروی کار متخصص خواهد بود. 

نکته حائز اهمیت اینکه، این کشور مانند اتریش و آلمان ، ویزای جستجوی کار ارائه نمیدهد.و اخذ ویزای کار در فنلاند به دو حالت زیر خواهد بود:

  1. اشخاصی که در فنلاند تحصیل کرده اند.

در این حالت به فرد 12-6 ماه مهلت کاریابی پس از فارغ التحصیلی داده میشود.تا در خاک فنلاند بتواند کار مورد نظر را پیدا کرده و ویزای تحصیلی خود را به کاری تبدیل نماید.

  1. اشخاصی که یک دعوت نامه کاری از کشور فنلاند دارند.

در این حالت، فرد میتواند با دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرمای فنلاندی به این کشور ورود و اخذ ویزای کاری نماید. و از طریق کار در این کشور اقامت یابد.

بیشتر بخوانید: اخذ تابعیت فنلاند با ویزای کاری

مهاجرت به فنلاند از طریق ویزای تحصیلی

از روشهای پر کاربرد مهاجرت به فنلاند، روش اخذ اقامت از طریق تحصیل است. کشور فنلاند مانند کشورهای حوزه اسکاندیناوی،دارای نظام آموزشی بسیار پیشرفته ای است. در این کشور، تحصیل به 3 زبان فنلاندی، سوئدی و انگلیسی، امکان پذیر است.

از نکته ها بسیار خوب تحصیل در فنلاند این است که، دانشجویان بین المللی که تسلط به زبان فنلاندی دارند میتوانند به تحصیل رایگان در این کشور بپردازند. همینطور بسته به شرایط دانشجو و رشته انتخابی دانشگاه های مختلف این کشور، بورسیه های مختلفی ارائه میکند. و البته بورسیه های دولتی مانند بورسیه (cimo) و بورسیه (Edufi) در فنلاند دانشجویان را پوشش میدهد.

به طور کلی شرایط مقاطع تحصیلی در فنلاند بدین ترتیب است:

  • مقطع کارشناسی، 4-3 سال طول میشد و نیاز به مدرک آیلتس با نمره 6 میباشد. و هزینه این دوره 8000-1000 یورو خواهد بود.
  • مقطع کارشناسی ارشد: 2-1 ساله است. و نیاز به مدرک آیلتس با نمره 6.5 دارد. هزینه این دوره 12000-10000 یورو خواهد بود.
  • دکترا بین 5-3 سال طول میکشد. و داشتن مدرک آیلتس حداقل با نمره 7.5 نیاز است. و هزینه ها بسته به رشته متغیر است.

بیشتر بخوانید: تحصیل و اخذ اقامت فنلاند

اخذ اقامت فنلاند از طریق سرمایه گذاری 

از دیگر مسیرهای مهاجرت قانونی به فنلاند،سرمایه گذاری در فنلاند می باشد. در این کشور ریسک مصادره اموال بسیار پایین بوده. و همین موضوع باعث جذب سرمایه گذاری خارجی بوده است.

با اینکه سرمایه گذاری در فنلاند، راه های متنوعی دارد.دانستن این نکته حائز اهمیت است که تمام این مسیرها به اخذ اقامت این کشور ختم نمیشود. چنانچه با سرمایه گذاری در این کشور، قصد اقامت ندارید. میتوانید از سرمایه گذاری در خرید املاک و یا بورس در فنلاند بهره ببرید. چرا که این مسیرهای سرمایه گذاری، موجب اخذ اقامت فنلاند نخواهد شد.

اما اگر با توجه به هدفتان از سرمایه گذاری، قصد اخذ اقامت این کشور را نیز دارید. میتوانید با ارائه طرحی معتبر تجاری و بیزینس پلن خود، در این کشور، شرکت خود را ثبت نمایید. طرح شما توسط دولت فنلاند بررسی شده و در صورت سودآور بودن این طرح برای کشور فنلاند، میتوانید اقامت این کشور را اخذ کنید.

بیشتر بخوانید: سرمایه گذاری و اخذ اقامت فنلاند 

اخذ تابعیت و اقامت فنلاند از طریق تولد فرزند

یکی از راه های مهاجرت و اخذ تابعیت فنلاند میتواند تولد فرزند در این خاک باشد. در این راستا، کشورها از قوانین خاک و یا خون پیروی میکنند. و بر اساس تبعیت قوانین خود داز یکی از این دو اصل، اعطای تابعیت می نمایند.

کشور فنلاند از قانون خون پیروی میکند. یعنی اگر یکی از شرایط زیر را داشته باشید، در آن صورت است که میتوانید اقامت خود را در این کشور به دست آورید:

  • مادر نوزاد شهروند فنلاندی باشد
  • پدر کودک تبعه فنلاندی باشند

(البته در این مورد پدر و مادر کودک باید به صورت رسمی ازدواج کرده باشند)

  • پدر فنلاندی کودک از دنیا رفته باشد

(با این شرط که قبل از تولد فرزند با مادر وی ازدواج کرده باشد)

بیشتر بخوانید: دریافت اقامت فنلاند با تولد فرزند

مهاجرت و اخذ اقامت فنلاند از طریق ازدواج

با داشتن شرایط مورد نیاز و در صورت ازدواج با شهروند فنلاندی، میتوانید اقامت این کشور را اخذ نمایید. طبق قوانین فنلاند، زوجین به کسانی میگویند که طی حداقل دو سال در زیر یک سقف با هم زندگی کرده اند. در ضمن این زوجین میتوانند هم جنس نیز باشند و این موضوع از نظر دولت فنلاند مورد قبول است.

با اثبات صوری نبودن ازدواج و تمکن مالی و دارا بودن شغلی ثابت، این موضوع امکان پذیر خواهد بود. ازدواج و اخذ اقامت از طریق ازدواج در فنلاند، نیازمند شرایط زیر میباشد:

  • یکی از زوجین شهروند فنلاند باشد(تابع فنلاند باشد)
  • ازدواج به صورت رسمی ثبت شده باشد
  • فرد تبعه  فنلاند در فنلاند زندگی کند یا قصد زندگی کردن در فنلاند را داشته باشد
  • هر دو فرد مجرد باشند
  • ارائه مدارک هویتی مانند پاسپورت و کارت ملی
  • تکمیل فرم های مربوطه

بیشتر بخوانید: اخذ اقامت دائم فنلاند از طریق ازدواج

مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی

فنلاند یکی از کشورهای عضو در کنوانسیون ژنو می باشد. این بدان معناست که برای اشخاصی که واقعا شرایط پناهندگی را دارن. موظف است، حمایت نماید.

پناهنده به شخصی گفته می شود که به دلیل نژاد، قومیت، دین، مذهب و عضویت در گروه های سیاسی و اجتماعی،از طرف کشور و دولت مبدا مورد آزار و اذیت قرار بگیرد. در این راستا افراد با دلایل ساختگی قصد اخذ حمایت این کشور را داشته اند. غافل از اینکه این موضوع برای آنها درد سر های بیشتری در این کشور خواهد داشت.

اکثرا افراد با عدم آگاهی از دیگر مسیرهای مهاجرتی قانونی دست به این کار زده و از خطرات بیشمار این مسیر اطلاع ندارند. در ثانی شرایط و برخوردهای بسیار نامناسب در کمپ ها و اردوگاه های پناهندگان، خود از موارد طاقت فرسا در این زمینه است.

در ابتدای ورود، افراد با مراجعه به اداره پلیس و اعلام پناهندگی، درخواست خود را توسط فرم های مربوطه ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخذ پناهندگی فنلاند 2021

مهاجرت به فنلاند برای هنرمندان و افراد فوق موفق

در کنار 6 روش اصلی مهاجرت به فنلاند، مهاجرت افراد هنرمند و متخصص نیز جزو مسیرهای فرعی تلقی میشود. بدین حالت کهک فرد با اثبات اینکه در یکی از مراکز‌ آموزش عالی، در زمینه های هنری تحصیل کرده است. و اینکه دارای فعالیت هنری و حرفه ای در زمینه تحصیلی خود در کشور مبدا است. میتواند از این مسیر برای مهاجرت به فنلاند اقدام نماید.

در این راستا داشتن جوایز و نشان های بین المللی و حضور در فستیوال های هنری و یا ورزشی بین المللی، بسیار کمک کننده است. در کنار ارائه این شرایط و موافقت با اقامت فرد، شخص باید از طریق حرفه خود قادر به کسب درآمد نیز باشد. درآمد زایی توسط دولت فنلاند مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است که این مسیر در حال حاضر در فنلاند انجام نمی پذیرد.

مهاجرت به فنلاند و اخذ تابعیت فنلاند

همانطور که از ابتدا مسیرهای 6 گانه قانونی مهاجرت به فنلاند را بررسی کردیم.اخذ اقامت فنلاند از طریق، کار، تحصیل،سرمایه گذاری،ازدواج و تولد و پناهندگی میسر است.

مهاجرت تحصیلی به فنلاند از کم ریسک ترین و بهترین این روش هاست. دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی تا 12 ماه فرصت کاریابی دارند. در صورت اخذ ویزای کار، میتوانند پس از گذشت 5-4 سال، اقامت خود را دائمی کنند.در روش های کاری و سرمایه گذاری نیز افراد پس از گذراندن حدود 5 سال می توانند به اقامت دائم فنلاند برسند.

در فنلاند مانند دیگر کشورهای اروپایی فردی که اقامت دائم دارد. میتواند بعد از گذشت-2 سال درخواست پاسپورت و تابعیت کند.

مهاجرت به فنلاند و هزینه های زندگی 

در کنار بررسی روند و مسیرهای مهاجرتی، از مسائلی که بررسی آن بسیار حائز اهمیت است، برآورد هزینه ها در کشور مقصد است. در کنار بررسی های مختلفی که درباره کشور فنلاند انجام میدهید. بررسی هزینه ای مختلفی همچون هزینه مسکن، حمل و نقل، مواد غذایی و کالاهای اولیه و غیره. بسیار حائز اهمیت است.در زیر به برخی از کالاها و هزینه های ضروری در کشور فنلاند پرداخته ایم:

  • آب معدنی 1.6 یورو
  • یک لیتر شیر 1.6 یورو
  • یک کیلو برنج 1.8 یورو
  • یک کیلو گوشت سفید 6 یورو
  • یک کیلو گوشت قرمز 9.4 یورو
  • اجاره آپارتمان در خارج شهر 550 یورو
  • اجاره آپارتمان در مرکز شهر 800 یورو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا