مهاجرتویزای پناهندگی

پناهندگی در استرالیا، ویزای بشردوستانه استرالیا

در این مقاله می خواهیم به بررسی یکی دیگر از روشهای مهاجرت به استرالیا که مهاجرت از طریق پناهندگی و یا ویزای بشردوستانه می باشد بپردازیم. این روش یکی از روش های سخت و خطرناک مهاجرت می باشد. ویزای پناهندگی برای افرادی می باشد که در کشور خود از لحاظ نژاد، ملیت، مذهب،عقاید و … مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

این افراد سختی و مشکلات فراوانی را تحمل می کنند به همین خاطر قصد دارند کشور خود را ترک کنند. مهاجرت از طریق پناهندگی در بین افراد بسیار زیاد شده است. بهتر است بدانید که کشور استرالیا بابت پناهندگی بسیار سخت گیری می کند.

افراد بر این باورند که پناهندگی استرالیا یک روش آسان و کم هزینه ای می باشد ولی کاملا این باور غلط است زیرا این روش علاوه بر اینکه به هزینه زیادی نیاز دارد بسیار روشی سخت و پرخطر می باشد که ما این روش را به شما پیشنهاد نمی کنیم.

بهتر است از یکی دیگر از روش های مهاجرت اقدام کنید. ما در ادامه برای شما تمامی نکات و شرایط ویزای پناهندگی را بیان میکنیم پس با ما همراه باشید.

شرایط و قوانین پناهندگی

همانطور که در بالا بیان کردیم پناهندگان استرالیا افرادی هستند که در کشور خود امنیت ندارند و بنا به دلایل مختلف مورد آزار و اذیت کشور خود قرار گرفته اند و میخواهند به استرالیا پناه بیاورند. بهتر است بدانید دولت استرالیا افرادی که غیرقانونی و بدون ویزا وارد این کشور می شوند را دستگیر می کند.

البته لازم به ذکر است که بر اساس ماده 31 افرادی که از طریق پناهندگی وارد این کشور شدند و سریع خود را به دولت استرالیا معرفی کنند و دلیل پناهنده شدن خود را بیان کنند ممکن است مجازات نشوند و از حق و آزادی بشر مانند: حق زندگی، اجازه کار، برخورداری از حقوق استرالیا و … برخوردار شوند.

بهتر است بدانید که کشور استرالیا عضو بین المللی ژنو است. به همین دلیل هر سال تعدادی افراد را به عنوان پناهنده قبول می کند و به آنها اقامت می دهند. برخی از افراد و سازمان های استرالیا میتوانند از افراد پناهنده حمایت کنند تا آنها بتوانند به استرالیا مهاجرت کنند.

مراحل اخذ ویزا

شما از هر روشی که به کشور استرالیا وارد شدید باید خیلی سریع خود را به پلیس استرالیا معرفی کنید. آنها درخواست شما را برای پناهنده شدن در این کشور ثبت می کنن. سپس اداره پناهندگی استرالیا از شما اثر انگشت می گیرند و شما باید تمامی مدارک مورد نیاز این ویزا را جمع آوری کنید.

شما باید تمامی مدارکتان را ترجمه کنید و سپس تحویل دهید. بعد از این مراحل باید فرم 681 را پر کنید و به سازمانی که به شما پیشنهاد داده است ارسال کنید. سپس باید فرم 842 را هم پر کنید و به دولت استرالیا تحویل دهید. باید تمامی مدارکتان مورد صلاحیت استرالیا قرار بگیرد.

پس از تایید مدارک با شما مصاحبه می کنند و اطلاعات شخصی شما و دلیل پناهندگی  شما را ثبت میکنند. سپس شما را به یک کمپ که تمامی افراد پناهنده در آنجا قرار دارند می فرستند. به دلیل اینکه افراد زیادی برای پناهندگی استرالیا درخواست می دهند باید در آن کمپ منتظر بمانید ممکن است مدتی طول بکشد و شما باید در آنجا با سایر افراد زندگی کنید تا نوبت دادگاه شما شود.

شما در دادگاه دلایل پناهندگی و شرایط خاص خود را بیان می کنید و با دلیل و مدرک پناهندگی خود را به دادگاه استرالیا ثابت می کنید. دادگاه پرونده و مدارک شما را بررسی می کند در صورت صلاحیت و قانع شدن به شما اجازه ی زندگی در استرالیا را می دهد. در صورت عدم تایید مدارکتان باید استرالیا را ترک کنید.

ورود قانونی پناهندگی

افراد باید برای پناهندگی به استرالیا با ورود قانونی اقدام کنند. جالب است بدانید که پناهندگان استرالیا نزدیک به 800/000 نفر هستند. افراد باید از طریق ویزای معتبر و از طریق هواپیما و با ورود قانونی به استرالیا بروند.

سپس افراد باید درخواست پناهندگی دهند ولی افراد بسیاری از طریق قایق وارد این کشور می شوند که این روش غیرقانونی می باشد. با توجه به شرایط و دلیل پناهندگی افراد ممکن است از حق پناهندگی استرالیا بهره مند شوند.

جالب است بدانید از سال 2014 تعداد افرادی که از طریق قایق وارد کشور استرالیا می شدند بسیار کم شد. تمامی افرادی که از طریق قایق به صورت غیرقانونی وارد میشوند مورد بررسی اداره مهاجرت استرالیا قرار می گیرند. پس بهتر است که از طریق ورود قانونی به کشور استرالیا بروید تا دچارهیچ مشکلی نشوید.

معایب پناهندگی در استرالیا

پناهندگی در استرالیا یک روشی است که در طی اقدام آن برای شما ممکن است مشکلات و خطرات زیادی رخ دهد. این روش مهاجرت اصلا به ریسک و اتفاقاتش نمی ارزد. بهتر است شما در ابتدا روش های دیگر مهاجرت به استرالیا را مطالعه کنید و اطلاعات کافی در مورد مهاجرت را کسب کنید سپس در صورت نداشتن شرایط از این روش استفاده کنید.

در اصل روش پناهندگی از طریق قایق است که ورود غیرقانونی به استرالیا می باشد. در این روش ممکن است اتفاقات و خطرات بد و ناگواری مانند خطرات مالی و جانی و … برای شما صورت گیرد. ورود به استرالیا از طریق دریا و قایق قاچاقی می باشد و شما توسط قاچاقچیان جابجا می شوید به همین خاطر خطرناک است. 

کیس پناهندگی

در همین ابتدا بهتر است بگویم که کیس به معنای درخواست ها و نیازهای افراد است که میخواهند به آن دلایل پناهنده شوند و دلایل و خواسته های خود را به دولت استرالیا بیان می کنند. برای مثال باید بنا بر دلایلی مانند سیاسی، مذهبی، ملیت، عقایدی و … از سوی کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گیرند و به سختی در کشور خود زندگی کنند.

این افراد باید با داشتن مدرک و پرونده دلایل پناهندگی خود را به اداره پناهندگان استرالیا ثابت کنند. البته لازم به ذکر است اگر کیس شما ساده باشد در این صورت مصاحبه آسان تر است و کمتر سختگیری می کنند. بهتر است که دروغ نگویید زیرا دولت استرالیا بسیار حساس است و اگر دروغ شما را بفهمد ممکن است اتفاقات بدی بیفتد.

در حالت کلی ما 3 نوع کیس داریم که عبارتند از: کیس مذهبی، کیس سیاسی، کیس اجتماعی. کیس مذهبی برای افرادی است که پیرو دینی هستند که برخلاف دین و مذهب کشور خودشان می باشند و می توانند با داشتن مدارک دینی این موضوع را به دولت استرالیا ثابت کنند.

پناهندگی سیاسی برای افرادی می باشد که مخالف دولت و سیاست کشور خودشان هستند. کیس اجتماعی هم برای افرادی است که به دلیل یکسری تمایلات و مشکلات جنسی که در کشور آنها هنوز شناخته نشده است مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: بهترین کیس، بهانه و دلیل برای پناهندگی

انواع ویزاهای پناهندگی

ویزای پناهندگی استرالیا دارای انواع مختلفی می باشد. هر کدام از این ویزاها از شرایط و قوانین مختلفی تشکیل شده است. افراد با توجه به شرایط خودشان می توانند یکی از این ویزاها را انتخاب کنند. در زیر به انواع مختلف ویزای پناهندگی و بررسی آنها می پردازیم.

ویزای 200

ویزای ساب کلاس 200 پناهندگی برای افرادی است که دارای شرایط قانع کننده برای پناهندگی می باشند. این افراد در کشور خودشان مورد خشونت و اذیت قرار گرفته اند و از نظر اداره پناهندگان استرالیا مورد تایید می باشند.

پس از بررسی و تایید مدارک به افراد اقامت دائم می دهند. البته بهتر است بدانید که افرادی که شرایط لازم و کافی برای اخذ پناهندگی استرالیا را دارند طبق سازمان ملل متحد UNHCR مورد بررسی و شناسایی قرار می گیرند و در صورت کامل بودن مدارک اقامت استرالیا را اخذ می کنند.

ویزای 201

ویزای ساب کلاس 201 پناهندگی برای افرادی می باشد که در کشور خود زندگی میکنند و از سوی کشور خودشان مورد اذیت و خشونت قرار می گیرند و رنج و سختی فراوانی  می کشند. این افراد امکان این را که به کشور دیگری پناه بیاورند و در کشور دیگری زندگی کنند را ندارند. این افراد میتوانند از طریق ویزای 201 به استرالیا مهاجرت کنند.

ویزای 202(ویزای بشر دوستانه)

ویزای بشر دوستانه استرالیا یا ویزای ساب کلاس 202 برای افرادی می باشد که مورد خشونت و آزار و اذیت کشور خودشان قرار گرفته اند و قصد پناهندگی دارند اما برای اخذ ویزا درخواستی ندادند. در این صورت توسط یکی از سازمان و اداره های بشردوستانه استرالیا حمایت میشوند و میتوانند در استرالیا پناهنده شوند.

ویزای 203

ویزای ساب کلاس 203 استرالیا برای افرادی می باشد که در کشورشان هم خود و هم خانوادشان مورد آزار و خشونت فراوانی قرار گرفته اند و میخواهند بسیار سریع از کشور خودشان بروند. این ویزا یک ویزای فوری و سریع می باشد. افراد میتوانند از این روش اقدام کنند و استرالیا برای این افراد سریعتر ویزا صادر می شود.

ویزای 204

ویزای ساب کلاس 204 استرالیا برای خانم هایی است که مورد آزار و اذیت کشور خود قرار گرفته اند و این زن ها سرپرستی ندارند. اگر در کشور خودشان بمانند ممکن است برای آنها خطرات زیادی رقم بخورد و آنها مورد سوء استفاده قرار گیرند. به همین دلایل مدارک و شرایط این افراد توسط سازمان ملل متحد مورد بررسی قرار می گیرد. در صورت تایید شدن شرایط، این افراد میتوانند در استرالیا زندگی کنند.

لازم به ذکر است که در این نوع ویزا افراد نمی توانند همراه داشته باشند. کشور استرالیا برای بانوانی که از این ویزا اقدام می کنند 500 جایگاه در نظر گرفته است. سازمان های حمایت کننده استرالیا یک سال از این بانوان حمایت می کنند تا آنها برای مدتی از امنیت و آرامش برخوردار باشند.

ویزای همراه

ویزای همراه پناهندگی استرالیا برای افرادی می باشد که از طریق ویزاهایی که در بالا برای شما بیان کردیم به کشور استرالیا رفته و پناهنده استرالیا شدند و بعد از مدتی میتوانند از طریق ویزای همراه خانواده ی خودشان را هم به استرالیا بیاورند. البته لازم به ذکر است که ویزای ساب کلاس 204 برای زنانی بود که مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند. افراد ویزای 204 نمی توانند ویزای همراه دریافت کنند.

عوامل رد شدن درخواست ویزا

درخواست پناهندگی در استرالیا ممکن است بنا به دلایل مختلفی رد شود و شما موفق به اقامت در این کشور نشوید. دلایل رد شدن ویزا به شرح زیر است:

  • کامل نبودن مدارک
  • تناقض داشتن مدارک
  • عدم رعایت با قانون دوبلین
  • عدم تایید درخواست پناهندگی
  • برخورداری از سابقه کیفری
  •  تاخیر در درخواست پناهندگی
  • ثبت اطلاعات شخصی در سایر کشورها و …

سخن پایانی مجله مهاجرت

با توجه به مطالب بالا نتیجه می گیریم که مهاجرت از روش پناهندگی ممکن است خطرات و آسیب های زیادی را برای شما رقم بزند و از طرفی دولت استرالیا برای پناهندگی بسیار سخت گیری می کند و افراد نمیتوانند به راحتی وارد این کشور شوند.

اما برخی افراد با توجه به انواع ویزای پناهندگی و کیس های پناهندگی می توانند برای پناهندگی استرالیا اقدام کنند ولی در حالت کلی این روش اصلا روش مناسبی برای شما نمی باشد و ما به شما توصیه میکنیم که روش های دیگر مهاجرت به استرالیا را مطالعه کنید و با توجه به شرایط خودتان بهترین راه قانونی مهاجرت را بیابید.

7 دیدگاه

  1. من درافغانستان هستم امرای فامیلم تمام ما5نفری هستیم میهواهم به استرالیا درهاست پناهندگی بدهم لطفآ مرا کومککنین چگونه ثبت نام بکنم

    1. سلام دوست عزیز
      مجله مهاجرت یک سایت اطلاع رسانی در زمینه مهاجرت بوده و هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی به هموطنان ارائه نمی دهد.
      با تشکر از همراهی شما

  2. ویس محمد نوری هستم اهل کشور افغانستان در افغانستان زنده گی میکنم همرای فامیل خود جم 5 نفر هستیم اگه لفت کنین کمک کنین تا استرالیا بیایم

    1. سلام دوست عزیز
      مجله مهاجرت یک سایت اطلاع رسانی در زمینه مهاجرت بوده و هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی به هموطنان ارائه نمی دهد.
      با تشکر از همراهی شما

  3. سلام وقت بخیر ما با امدن طالبان از افغانستان به ایران مهاجرت کردیم چون در افغانستان جان خودم و فامیلم در خطر بود. دگر در افغانستان رفته نمیتوانم درخواست ویزای بشردوستانه استرالیا ره دارم خانواده چهار نفره استیم

    1. سلام دوست عزیز
      مجله مهاجرت یک سایت اطلاع رسانی در زمینه مهاجرت بوده و هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی به هموطنان ارائه نمی دهد.
      با تشکر از همراهی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا