مهاجرتویزای تحصیلی

اپلای دانشگاه آمریکا – چگونه از دانشگاه های آمریکا پذیرش تحصیلی بگیریم؟

در این مقاله، چگونگی مراحل اخذ پذیرش یا همان اپلای آمریکا، شرایط اخذ بورسیه و مدارک متقاضی، انواع بورسیه های تحصیلی، بهترین رشته ها برای اپلای و اخذ بورسیه، آزمون های ورودی به دانشگاهها، هزینه اپلای و … را شرح خواهیم داد. با مجله مهاجرت همراه باشید.

دانشگاه‌های آمریکا همواره یکی از اولین مقاصد تحصیلی برای دانشجویان از سراسر دنیا است. تعداد زیاد دانشگاه با رتبه‌های بالا امکان پذیرش را برای دانشجویان زیاد می‌کند. کشور آمریکا به دلیل مهاجرپذیری و امکان گرفتن اقامت دائم راحت‌تر نسبت به برخی از کشورها یکی از گزینه‌های اول برای ادامه تحصیل در خارج از کشور می‌باشد.

به دلیل گستردگی و تعدد انتخاب شانس پذیرش از یک دانشگاه خوب را در آمریکا با وجود داشتن معدل و نمره زبان مناسب خواهید داشت. امکانات مناسب تحصیل، کیفیت بالای آموزش و دانشگاه‌های بین المللی از عوامل برتر بودن دانشگاه‌های آمریکا نسبت به دیگر کشورها است.

مراحل پروسه اقدام برای اخذ پذیرش دانشگاه های آمریکا

اعزام دانشجو به کشور امریکا، از موضوع های بسیار مهم می باشد و میبایست با افراد مجرب و موسسه های معتبر مشورت کرد. هر متقاضی از هر کشوری برای تحصیلات تکمیلی، با داشتن مدارک دیپلم به بالا میتواند برای ثبت نام در دانشگاههای این کشور درخواست دهد. اپلای در واقع درخواستی آنلاین است که به همراه دیگر مدارک مورد نیاز که دانشگاه مشخص کرده است ثبت می‌گردد.

روند ثبت نام در دانشگاه ها با یکدیگر متفاوت است و هر سال نیز ممکن است تغییر کند و می بایست با مراجعه به وبسایت دانشگاه موردنظر از آخرین تغییرات و روش ها آگاه شوید.

مراحل اقدام برای اپلای دانشگاه آمریکا

انتخاب رشته و دانشگاه مورد نظر

 در این مرحله توجه به مواردی مانند شهریه، مهلت ثبت نام و رنکینگ دانشگاه لازم است. به دلیل هزینه اولیه ثبت‌ نام که برخی از دانشگاه‌ها می‌‌گیرند می‌توانید گزینه‌های محدودی را انتخاب نمایید. پس زمان بگذارید و بهترین دانشگاه‌های آمریکا مناسب با شرایط خود را انتخاب کنید تا شانس بیشتری داشته باشید.

بررسی شرایط پذیرش دانشگاه

هر دانشگاه شرایط پذیرش خود را دارد مانند اینکه برخی دانشگاه‌های آمریکا مدرک زبان آیلتس یا دولینگو را می‌پذیرند یا برخی دانشگاه‌ها ارائه نمره آزمون‌های GRE یا GRE الزامی است. برخی دیگر نیز به صورت آنلاین ممکن است مصاحبه‌ای با شما داشته باشند که در صورت نیاز به شما اعلام می‌کنند.

تکمیل و ارائه فرم درخواست و تقاضانامه

به دلیل اینکه تهیه برخی مدارک و ترجمه آنها زمانبر است مرحله آماده سازی مدارک را برای روزهای ثبت نام دانشگاه نگذارید و از مدتی قبل کلیه مدارک را آماده کرده باشید مهلت ثبت نام را از دست ندهید.

پرداخت هزینه های اولیه

در کنار مدارک خود نیاز به پر کردن فرم پذیرش دانشگاه و پرداخت اپلیکیشن فی Application Fee دارید. پرداخت باید توسط کارت‌های اعتباری انجام شود در صورتی که برای ثبت نام دانشگاه به صورت شخصی اقدام کرد‌ه‌اید، می‌توانید برای پرداخت هزینه‌‌‌ها از شرکت‌های واسطه پرداخت آنلاین استفاده نمایید. درصورتی که شرکت‌‌های مهاجرتی کارهای پذیرش شما را در دست پیگیری دارند این مرحله توسط آنها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین دانشگاه های آمریکا

زمان پذیرش در دانشگاه های آمریکا

در دانشگاه های آمریکا زمان ثبت نام ورودی‌های جدید در ترم بهار و پاییز انجام می‌شود. البته در برخی دانشگاه‌ها ترم تابستان نیز وجود دارد که پذیرش به صورت محدود است و دروس کمتری نیز ارائه می‌‌شود. باید توجه داشته باشید که برای اپلای دانشگاه آمریکا باید قبل از تاریخ تعیین شده برای ثبت نام کلیه مدارک خود را آماده داشته باشید. 

همچنین به دلیل محدود بودن طرفیت برخی از رشته‌ها امکان ثبت نام آنها ممکن است تنها یک بار در سال امکان پذیر باشد. بنابراین نیاز است که دانشگاه‌های مدنظر خود را انتخاب کنید و سایت را به طور کامل بررسی کنید تا کلیه شرایط اعم از ددلاین ثبت نام، شروع ترم، شهریه و هزینه‌‌های جانبی مانند بیمه، خوابگاه را بررسی نمایید.

نکات مهم راجع به اپلای دانشگاه آمریکا

ارتباط با استاد اهمیت بسیار بالایی در افزایش شانس قبولی در دانشگاه دارد. از طریق وب سایت دانشگاه اساتیدی که دارای fund و اشتراک در پروژه های شما و علاقه مندی هایتان دارند، ارتباط بگیرید. چرا که اساتید دارای fund میتوانند در پذیرش و انواع ساپورت ها (حتی مالی) بسیار یاری کننده باشند و RA به شما بدهند.

انگیزه نامه خود را باید به شکلی پر کنید که در هنگام بررسی پرونده شما مسئول مربوطه کاملا مجاب شود که هدف شما از انتخاب این دانشگاه بسیار هدفمند بوده و برنامه‌های زیادی برای تحصیل و فعالیت در این دانشگاه و حتی بعد از بازگشت به کشور خود دارید.

الزامات اپلای دانشگاه مورد نظر را با دقت بررسی نمایید. برخی دانشگاه ها درخواست اخذ آزمون هایی مانند (GMAT LSAT، GRE، MCAT) را دارند و برخی دیگر دانشگاه ها برای پذیرش از نمونه کارهای دانشجو مانند: اختراعات ثبت شده، پورتفولیو، نمونه های رایتینگ و .. نیاز دارند.

برای افزایش شانس پذیرش، اکثر دانشجویان به چند دانشگاه اپلای انجام میدهند. لازم به ذکر است که برای تز بیس و یا دریافت فاند از اساتید، بهتر است با تعداد زیادی استاد، مکاتبه انجام دهید.

فیش های پرداختی دانشگاه 100-75 دلار است که اگر در پرداخت آن با مشکل روبرو شدید بهتر است با آفیس یا دانشکده ارتباط گرفته و پیگیری نمایید.

متقاضیان بین المللی و غیر آمریکایی، برای اثبات تسلط بر زبان، جهت شرکت در کلاس ها گاها ملزم به ارائه یکی از گواهی های TOEFL iBT، PTE Academic، C1 Advanced، IELTS Academic هستند.

اکثر دانشگاه های این کشور، سیستم آنلاین اپلای برای ترم پاییز سال بعد را، اواخر دسامبر یا اوایل ژانویه غیر فعال می کنند و بعد از آن درخواست ها برای پاییز دو سال بعد منظور می شود.

ایالات متحده، در حال حاضر مانند کشور هلند یا انگلستان سیستم درخواست برای تمام دانشگاه ها ندارد. دانشجویان محلی و بین المللی باید مستقیماً از طریق سایت دانشگاه ها اپلای کنند. دستورالعمل ها را به دقت دنبال کنید و از لینک های موجود در وب سایت های دانشگاه استفاده کنید.

دو یا سه توصیه نامه از اساتید و مربیان خود که در این توصیه نامه به دستاورد و توانایی‌های شما اشاره کنند و دلیل مناسب بودن شما برای تحصیل در دانشگاه مورد نظر را توضیح دهند. 

پذیرش تحصیلی دانشگاه آمریکا

شرایط اخذ بورسیه های تحصیلی آمریکا

مهاجرت تحصیلی به آمریکا، در عین اینکه متقاضیان و طرفداران بسیاری  دارد، هزینه های غیر قابل انکار و بالایی نیز دارند. بنابراین بسیاری از دانشجویان برای تحصیل در این کشور به دنبال اخذ بورسیه هستند. لازم به ذکر است که این رقابت بالا میان دانشجویان برای اخذ بورسیه تحصیلی آمریکا، به این معناست که باید برای جمع آوری رزومه عالی و امتیازهای مورد نظر بسیار تلاش نمایید.

با داشتن موارد زیر، شانس خود را برای اخذ بورسیه افزایش دهید:

  • معدل و نمرات بالا در دوران و مقاطع تحصیلی سابق
  • تسلط عالی بر زبان و نمره بالا در زبان
  • شرکت در آزمون هایی مانند GRE و GMAT و کسب نمره خوب
  • داشتن مقاله معتبر و مقالات منتشر شده ISI
  • وجود اختراعات و یا مدال هایی در سطح جهانی

دانشگاه های این کشور، برای اهدای بورسیه، برنامه ها و انواع مختلفی از بورسیه تحصیلی را در نظر گرفته اند. به طور مثال برای بورسیه تخصص پزشکی یا رشته های مختلف بورسیه مختص به آن رشته در نظر گرفته شده است. 

معدل شما برای افزایش شانس پذیرش نباید کمتر از 14 باشد. اگرچه با معدل کم شانس پذیرش در دانشگاه‌های خوب را از دست می‌دهید. مدرک زبان شما برای کشور آمریکا باید تافل باشد که برای مقطع کارشناسی باید حداقل نمره 61 یا بیشتر را دارا باشید. برای مقاطع بالاتر نمره زبان بالاتری نیاز است.

در صورت قبول مدرک آیلتس از سوی دانشگاه در هیچ مقطعی نمره کمتر از 6.5 را ضمیمه مدارک خود نکنید. مدرک زبان یکی از مهم‌ترین مدارک شما است و تحصیل شما نیز به زبان انگلیسی می‌باشد. با نمره کمتر از این مقدار شانس خود را کاهش خواهید داد.

برای اطلاع از معدل و نمرات آزمون باید به سایت هر دانشگاه مراجعه کنید و در کنار مدارک خواسته شده، حداقل معدل و نمره زبان و آزمون SAT و GRE را مشاهده کنید. 

انواع بورسیه تحصیلی

هرکدام از این بورسیه ها شرایط خاصی برای اپلای آمریکا و دارای ددلاین های متفاوتی هستند. البته برای این موضوع، ابتدا برای پذیرش دانشگاه و سپس برای اخذ بورسیه اقدام نمایید. در اکثر موارد این موضوع با ثبت نام همزمان از طریق سایت های دانشگاه ها در دسترس میباشد.

بورسیه های دولتی

  • طرح محبوب و پرطرفدار دانشجوی خارجی Fulbright (درنظرگرفته شده برای 155 کشور دنیا و تمام دانشجویان ارشد و دکترا به جز رشته پزشکی)
  • طرح جامع کمک هزینه تحصیلی Hubert Humphrey ( بدون در نظر گرفتن مقطعی خاص برای دانشجویانی که دوره های 10 ماهه آکادمیک شرکت کرده اند که البته قابل تکمیل تحصیل در هر جای آمریکا است)  
  • برای تحصیل دانشجویان ژاپنی در این کشور و دانشجویان آمریکایی در ژاپن، بین دولتها در نظر گرفته شده به نام بورسیه دوستی ژاپن و آمریکا

بورسیه های غیر دولتی برای دانشجویان بین المللی

  • بورسیه دوره تابستانی Abbey Road ، برای دانشجویان زبان و هنر، با مبلغ های قابل توجه در نظر گرفته شده 
  • کمک هزینه دانشجویی بین المللی با هزینه 500 دلار برای کمک هزینه دانشجویان مقطع لیسانس
  • کمک هزینه تحصیلی از موسسات و دانشگاه ها خصوصی مختلف با مبالغ و در مقاطع مختلف

بورسیه آمریکا برای دانشجویان آسیایی

  • کمک هزینه تحصیل مخصوص دانشجویان کشورهای آسیای میانه و اقیانوس آرام، از طریق موسسات منتخب مرکز شرقی-غربی 

بورسیه آمریکا برای دانشجویان خانم

  • این کمک هزینه از سمت انجمن زنان دانشگاهی برای خانم هایی که قصد تحصیل دارند و برای مقاطع لیسانس(1800$)، ارشد(20،000$)، دکترا 30000$ در نظر گرفته شده است.

بورسیه دانشگاه MIT برای خانم ها در هر ملیت، جهت تحصیل در مرکز لوجستیک زاراگوزا MIT-Zaragoza Women in Logistics SCM

اپلای دانشگاه های امریکا

بهترین رشته ها برای اخذ بورسیه آمریکا

در برخی از دانشگاه ها با توجه به هزینه ها و متقاضیان آن رشته اعطای بورسیه تحصیلی انجام میشود. با اینکه شرایط اخذ بورسیه دارای پایه مشخص و یکسانی است، اما در برخی از موارد بسته به شرایط موجود و دانشگاه یا رشته انتخابی، ددلاین ها و کلیات شرایط متفاوت خواهد بود. این تفاوت میتواند در نحوه اخذ بورسیه، مبلغ دریافتی و درصد تعلق بورسیه به آن رشته باشد.

در زیر به بهترین رشته ها برای اخذ بورسیه و ویزای تحصیلی اشاره نموده ایم:

  •  تجارت و بازرگانی
  • علوم سیاسی 
  • علوم کامپیوتر
  • روانشناسی
  • اقتصاد
  • علوم ارتباطات
  • زیست شناسی
  • پرستاری
  • زبان و ادبیات انگلیسی
  • مهندسی شیمی

بهترین رشته ها برای اپلای دانشگاه آمریکا

با توجه به تنوع رشته و کیفیت تحصیل و دانشگاه ها در این کشور، متقاضیان و طرفداران زیادی برای تحصیل و اپلای در دانشگاه های آمریکا وجود دارد.

به طور کلی، برای اپلای در دانشگاه های این کشور، رشته هایی مانند پزشکی، علوم کامپیوتر و IT ، علوم مهندسی، مدیریت کسب و کار و تجارت، از متقاضیان بیشتری برخوردارند. چرا که علاوه بر تحصیل با کیفیت و با خدمات و امکانات بالا، بازار کار و فرصت های شغلی زیادی در این زمینه وجود دارد تا برای آینده نیز این عزیزان از امنیت خاطر برخوردار باشند.

در زیر به ترتیب به رشته های پرطرفدار برای اپلای آمریکا را اشاره نموده ایم:

  1. علوم مهندسی (رتبه اول از نظر داشتن طرفدار و متقاضی)
  2. مدیریت بازرگانی (رتبه دوم)
  3. علوم کامپیوتر (رتبه سوم)
  4. هنرهای تجسمی و کاربردی (رتبه چهارم)
  5. علوم اجتماعی (رتبه پنجم)
  6. علوم و هنرهای لیبرال (فلسفه، ادبیات، تاریخ و…) (رتبه ششم)
  7. زبان انگلیسی (رتبه هفتم)
  8. علوم زیست پزشکی (رتبه هشتم)
  9. ریاضیات (رتبه نهم)
  10. علوم پزشکی (پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری و…) (رتبه دهم)

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش

با توجه به موضوع های گفته شده، در میابیم که اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور، در کل دارای شرایط مشترک و بسته به رشته یا دانشگاه انتخابی و … برخی شرایط متفاوت هستند.

مدارک مورد نیاز عبارتند از:

  • داشتن گذرنامه و پاسپورت معتبر
  • داشتن ترجمه تمام مدارک تحصیلی سابق و ریز نمرات
  • ارائه انگیزه نامه SOP (هدف از ادامه تحصیل)
  • رزومه CV
  • برای برخی از رشته ها داشتن سابقه کار لازم است.
  • در مقطع ارشد و دکترا ارائه توصیه نامه و پروپوزال 
  • ارائه مدرک و نمره زبان(بسته به دانشگاه و نوع مدرک، نمره مورد قبول متفاوت است. معمولا آیلتس 6.5 به بالا و تافل IBT 90-86)
  • پرداخت هزینه Application fee و ارائه فیش واریزی (200-100$)

آزمون های ورودی دانشگاه های آمریکا

شرکت در برخی آزمون ها که بسته به رشته یا مقطع تحصیلی می باشند. این آزمون جدا از داشتن مدرک زبان و … بوده و از شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش میباشند.(مانند آزمون کنکور در ایران) 

این آزمون ها عبارتند از:

  • آزمون GMAT برای ورود به رشته های مدیریتی
  • برای ورود به مقطع کارشناسی و یا رشته حقوق آزمون SAT
  • آزمون VCAT برای رشته دامپزشکی
  • جهت ورود به مقطع ارشد و همینطور دکترا مهندسی آزمون GRE
  • آزمون MCAT برای رشته پزشکی
  • جهت ورود به رشته دندانپزشکی آزمون DAT
  • آزمون OAT برای رشته اپتومتری
  • آزمون PCAT برای ورود به رشته داروسازی

بیشتر بخوانید: آزمون یوس Yos ترکیه

پذیرش دانشگاه های امریکا
پذیرش تحصیلی آمریکا

هزینه اپلای آمریکا

هزینه های اپلای آمریکا شامل بخش های مختلفی است. همینطور لازم به ذکر است که هزینه های سفر و شهریه دانشگاه، از هزینه اپلای جداگانه است. بدین ترتیب که شما برای دانشگاه مورد نظر خود، درخواست و مدارک مورد نظر را ارسال کرده و در کنار این موضوع هزینه هایی را نیز باید واریز نمایید.

  • هزینه اولیه و ثابت: پس از اتمام تحصیل شما، مدارک و میزانی هزینه از شما در گرو دولت این کشور خواهند ماند. شما برای گرفتن مدرک تحصیلی خود، باید آن را آزاد نمایید. مبلغ و هزینه این مورد، با توجه به دولتی و خصوصی بودن دانشگاه متفاوت است.
  • (مبلغ ریپورت تافل) داشتن مدرک زبان (تافل یا آیلتس) الزامی است و شرکت در این آزمونها حدود 210 $ هزینه خواهد داشت.
  • (هزینه ریپورت GRE) امتحان GRE جهت اپلای در کشورهایی مثل آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی الزامی است و حدود 205$ هزینه نیاز دارد.
  • برای دانشگاه آزاد و دانشگاه سراسری نیاز به ارائه ریز نمرات است، که آن هم با توجه به نوع دانشگاه دارای هزینه ای متغیر است. همینطور ترجمه همه ریز نمرات نیز شامل هزینه میباشد.
  • هزینه اپلیکیشن (هنگام درخواست): معمولا 150-30 دلار
  • شهریه های دانشگاه: این موضوع به دانشگاه انتخابی شما بستگی دارد و معمولا 30000-7000 دلار هزینه خواهد داشت.
  • هزینه های دریافت ویزا: این موضوع نیز بستگی به ملیت متقاضی دارد و تقریبا 160 دلار در نظر گرفته میشود.
  • هزینه زندگی: این موضوع نیز به بسیاری از مسائل شخصی و زندگی دانشجو مربوط است. اما بین 8000 تا 15000 دلار در شهرهای بزرگ آمریکای شمالی برآورد میشود.

لازم به ذکر است داشتن تمکن مالی برای اخذ ویزا و اثبات توانایی مالی برای پرداخت هزینه ها از ارکان مهم اجازه ورود به آمریکاست. یعنی شما برای ورود به این کشور باید حداقل دارای 20000 دلار سرمایه باشید.

سخن پایانی مجله مهاجرت

توصیه مجله مهاجرت برای متقاضیان اپلای دانشگاه آمریکا در ابتدای امر شناسایی کامل علایق و شرایط شخصی خود است. چرا که سیستم آموزشی این کشور بسیار قوی بوده و با انتخاب درست و مورد علاقه خود، مطمئنا به هدف خود میرسید. اولین اقدام متقاضیان تحصیل در این کشور، اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا از یکی از دانشگاه های این کشور است.

اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا به یک سری شرایط،  پیش نیاز ها و اطلاعات اولیه نیاز دارد.در هنگام اپلای آمریکا، به مواردی مانند: رشته تحصیلی، دانشگاه مورد نظر برای ادامه تحصیل، دانشگاهی که قبلا فارغ التحصیل شده اید، معدل، سابقه کار برای برخی از رشته ها، فاصله تحصیلی(گپ تحصیلی) توجه داشته باشید. 

سوالات متداول در مورد اپلای آمریکا

چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟

برای اپلای آمریکا و تحصیل در این کشور، باید از طرف یکی از دانشگاه های آمریکا دعوت نامه و پذیرش تحصیلی دریافت کنید.

بهترین دانشگاه های آمریکا برای اپلای کدامند؟

دانشگاه های ماساچوست، دانشگاه هاروارد، استنفورد، کالیفرنیا برکلی، میشیگان و … از دانشگاه های برتر برای اپلای آمریکا هستند. پذیرش تحصیلی آمریکا از این دانشگاه‌ها که بالاترین رتبه‌ها را در بین کشورها دارند بسیار سخت است.

بهترین رشته ها برای اپلای آمریکا کدام ها هستند؟

برای پذیرش تحصیلی آمریکا رشته هایی مانند پزشکی، علوم کامپیوتر و IT ، علوم مهندسی، مدیریت کسب و کار و تجارت، متقاضیان بیشتری دارند.

11 دیدگاه

  1. سلام با توجه به تحریمات ایران و آمریکا میتونیم برای تحصیل به آمریکا مهاجرت کنیم؟؟ چگونه از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیریم؟؟

    1. سلام دوست عزیز
      در صورت اخذ پذیرش تحصیلی و دعوتنامه از سوی یکی از دانشگاه های آمریکا میتوانید به این کشور مهاجرت کنید.
      با تشکر از همراهی شما

  2. سلام وقت بخیر. برای اپلای آمریکا چجوری باید اقدام کنیم؟ هزینه تحصیل در آمریکا چقدر است؟؟

    1. سلام دوست عزیز
      جهت اپلای آمریکا و تحصیل در این کشور ابتدا باید از سوی یکی از دانشگاه های این کشور پذیرش تحصیلی دریافت کنید. البته جهت اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی به یکسری مدارک و اطلاعات نیاز دارید که حتما مطالب ذکر شده در بالا را به صورت کامل مطالعه فرمایید. هزینه تحصیل در آمریکا به عوامل مختلفی اعم از مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی، نوع دانشگاه، شهر بستگی دارد اما هزینه تحصیل تقریبا بین 7,000 الی 30,000 می شود. علاوه بر هزینه تحصیل، هزینه های جانبی و هزینه زندگی هم شامل می شود.
      با تشکر از همراهی شما

  3. سلام وقت بخیر
    من دانشجوی رشته برق هستم و چند ماه دیگه کارشناسیم تموم میشه و دوست دارم برای ارشد درس بخونم. خواستم بدونم دانشگاه های آمریکا برای اپلای خوبن ؟؟ هزینه تحصیل در آمریکا چجوریه باید خیلی سرمایه داشته باشم؟

    1. سلام دوست عزیز
      کشور آمریکا یکی از بهترین و پرطرفدارترین مقاصد تحصیلی در جهان بوده که سالانه دانشجویان بین المللی زیادی به این کشور مهاجرت می کنند. از سوی دیگر دانشگاه های آمریکا در رنکینگ جهانی برترین رتبه ها را به خود اختصاص داده اند. لازم به ذکر است هزینه تحصیل به عوامل مختلفی اعم از رشته تحصیلی، نوع دانشگاه، مقطع تحصیلی، شهر بستگی دارد. البته هزینه تحصیل با اخذ بورسیه تحصیلی کاهش می یابد.
      با تشکر از همراهی شما

  4. میشه بگید بهترین دانشگاه های آمریکا برای اپلای کدام ها هستند؟ مثلا در رشته پزشکی و یا رشته فنی و مهندسی کدوم دانشگاه های آمریکا برای اپلای مناسب هستند؟

    1. سلام دوست عزیز
      بهترین دانشگاه های پزشکی آمریکا برای ایرانیان: دانشگاه هاروارد، دانشگاه جان هاپکینز، دانشگاه پنسیلوانیا (پرلمن)، دانشگاه نیویورک (گروسمن) و …
      بهترین دانشگاه های مهندسی آمریکا برای ایرانیان: ماساچوست، دانشگاه استنفورد، دانشگاه کالیفرنیا، موسسه فناوری کالیفرنیا و … می باشد.

  5. سلام
    من کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل هستم
    برای آمریکا قصد اپلای دارم .
    با داشتن مهارتهای هنری و صنعتی

  6. با سلام،
    آیا با قبولی کنکور سراسری (دیپلم) در یکی از دانشگاه های برتر ایران مثل دانشگاه شریف می شود از دانشگاه های امریکا پذیرش گرفت و مستقیم وارد دانشگاه در امریکا شد؟
    با تشکر

    1. سلام دوست عزیز
      خیر. اپلای از دانشگاه های آمریکا فقط با قبولی در دانشگاه ایران ممکن نمی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا